Eastward is niet veel meer dan schitterend


Eastward ziet er noch uitsluitend inderdaad uit ter screenshots plus trailers. Zowel tijdens ie spelen zelf is dit eentje schitterende spel. Den gedetailleerd vormgegeven omgevingen, personages plus animaties zijn noch uitsluitend ter den eerste twee uur van ie spel aangewezig, maar blijven den meer dan twintig uur durende verhaallijn indruk maken. Helaas weet Eastward nooit intact veel meer te bieden dan mooie plaatjes.

Intact veel dialogen

Ie probleem van dit spel zit hem onder andere ter ie vertelsel. Den fantastische getekende introductievideo schenken meer details overheen watten er ter dit spelwereld aan den hand is dan twintig uur aan dialogen oplezen plus van A zoals B stevenen. Te Eastward leven mensen grotendeels ondergronds na eentje ramp diegene schijnbaar ie leven op ie aardoppervlak onmogelijk heeft vervaardigd. Schijnbaar, want ie witharige meisje Sam plus haar stilzwijgende vaderfiguur John komen er nadat zij uit hun veilige toevluchthaven getrapt wordt achter dat er eentje wonderlijke bovenwereld aan hun voeten ligt.

Te zowat ieder kapittel flippen John plus Sam zichzelf op eentje nieuwe schitterende plek vol uitbundige plus praatgrage personages. Eastward heeft somwijlen gedeeltes waarin ie speelbare twee van den ene samenspraak ter den andere valt. Zo zijn er momenten waarbij den controle overheen den twee eentje uur lang wordt weggenomen. Ie vertelsel kabbelt terwijl rustig voort, maar komt werkelijk stap ter den laatste twee hoofdstukken eigenlijk op snelheid. Omvangrijke porties van ie spel voelen mits schaamteloze filler, waarin den gameplay uit noch veel meer bestaat dan van A zoals B stevenen plus weer eentje ellenlange monoloog beluisteren.

Den juiste inspiratiebronnen

Eastward gaat voordat eentje specifieke vibe. Eenzelfde soort sfeertje plus toon diegene games zoals Undertale plus Earthbound zo legendarisch maken, maar ter dit spel blijkt maar hoe lastig dat te emuleren is. Er zijn echter zowel onderdelen waarin Eastward welnu den spijker op den kop slaat. Zo is den soundtrack uitstekend plus zit ie spel vol met kleine, maar kerks details. Te vrijwel ieder dorpje of stad is er bijvoorbeeld eentje arcadekast te vinden waar dezelfde ingevolge Dragon Quest geïnspireerde jrpg gespeeld schenkkan wordt. Diegene minigame zullen zowat eentje spel op zichzelf kunnen zijn.

Den surplus van Eastward speelt echter noch mits eentje klassiek turn-based rollenspel. Te verschillende kerkers lijkt ie spel nog ie uiterst op eentje 2D-Legend of Zelda of -Secret of Mana. John is uitgerust met eentje koekepan waarmee hij rake knallen schenkkan uitdelen plus straks ter ie spel wordt zijn wapenkamer onder andere uitgebreid met eentje pistool plus eentje vlammenwerper. Sam beschikt terwijl overheen telekinetische krachten plus schenkkan vijanden ermee totdat stilstand brengen. Den wisselwerking tussen den twee personages speelt zowel eentje volwassene rol.

Watten ter Eastward ontbreekt is eentje nieuwe vaardigheid of wapen dat ie spel wegens den zoveel uur eentje nieuwe twist schenken. Ie verschil tussen den kerkers aan ie start plus ie einde van ie spel is daardoor werkelijk noch zo intact hevig vitaal. Dezelfde soort puzzels wordt steeds complexer vervaardigd, maar ie spel doet er simpelweg te weinig mee.

Enig op looks

Weliswaar zijn den simpele gevechten plus puzzels den leukere porties van Eastward. Ie vertelsel wil namelijk maar noch opschieten, maar besteedt terwijl uitermate veel tijdstip aan uitstapjes diegene uiteindelijk nauwelijks van effect zijn op ie hoofdverhaal. Zo wordt ie derde kapittel opgerekt met eentje kookwedstrijd plus twee tochtjes zoals dezelfde uithoek buitenshuis den stad wegens be te sluiten met eentje visite aan eentje sauna. Eastward oogt terwijl onveranderlijk schitterend, maar heeft werkelijk veel te weinig wegens ie lijf wegens den voetlicht zo lang vast te willen liefhebben.

Ie spel komt ingevolge diegene goede looks met kolossaal veel weg, want ie schenkkan noch vaak toereikend benadrukt wordt hoe raar inderdaad dit spel er ter ieder verfrissend scherm weer uitziet. Overheen den miniemste details ter ieder miniatuurhuisje is nagedacht plus meerdere steden ter ie spel zien er werkelijk adembenemend smaakvol uit. Den surplus van ie spel schenkkan helaas nergens meekomen met ofschoon diegene pracht plus praal, maar ie is welnu eentje volwassene motivatie wegens voorts te blijven spelen. Totdat ie einde aan toe weet ie spel prachtige plaatjes voordat te schotelen.

Eastward is verkrijgbaar voordat pc plus Nintendo Switch.


  • The Dark Pictures Anthology: House of Ashes werkt mits spel én mits vertelsel 21 oktober 2021 16:10


  • Den Heldendicht H6Pro Open Back-gamingheadset slaat den schap mis 21 oktober 2021 12:10


  • Den Turtle Beach Recon 500 presteert op klankgebied veraf daarboven zijn prijs 20 oktober 2021 11:10


  • Den Heldendicht H6Pro Closed Back-gameheadset: prijs plus mogelijkheden noch ter balans 17 oktober 2021 09:10


  • Den Turtle Beach Atlas Aero richt zichzelf op gimmicks plus aanpasbaarheid 12 oktober 2021 12:10Wel

Plaats een reactie

ajax-loader