GTA: The Trilogy – Definitive Edition verschijnt op 11 november, eerste trailer en screenshots verschenen


Dat blijkt uit ene pre-orderpagina van den remasters.

Vanaf 11 november is den spel enkelvoudig digitaal vacant voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc. Op 7 december verschijnen fysieke versies van den spel.

“Drietal iconische steden, drietal epische vertellen. Speel den genredefiniërende klassiekers uit den oorspronkelijke Grand Theft Wagen-trilogie: Grand Theft Wagen 3, Grand Theft Wagen: Vice City plus Grand Theft Wagen: San Adreas”, luidt den omschrijving van den remasters.

“Den games zijn geüpdatetet voordat ene nieuwe mensenleven, met verbeteringen zoals briljante nieuwe belichting plus meer details ter den omgevingen, textures ter hoge resolutie, verbeterde vergezichten, Grand Theft Wagen 5-achtige besturing plus uitbalanceren plus nog veel meer, waardoor dit vlam werelden weer totdat leven komen met veel meer details.”

Voorts inhouden den spel ‘verbeteringen voordat lock-on uitbalanceren’, ene verbeterd weapon wheel, ene verbeterd radio station wheel, geüpdatete minimaps, den optie wegens bestemmingen op den toegangsbewijs te plekken plus nieuwe Trophies plus Achievements. Den Nintendo Switch-versie ondersteunt daarnaast bewegings- plus touchscreenbesturing, plus den pc-versie DLSS. 

Den trilogie kost 59,99 euro op PlayStation, Xbox, Switch plus pc. Gebruikers diegene den pc-versie voordat 5 januari 2022 via den Rockstar Launcher verkregen, ontvangen ene korting van 10 euro op ene spel vanaf 15 euro. Op 11 november verschijnt enkelvoudig den Definitive Edition van GTA: San Andreas op Xbox Spel Pass, terwijl den Definitive Edition van GTA 3 op 7 december vacant is via PlayStation Now. 

Totdat slot deelt Rockstar den systeemeisen voordat den pc-versie. Den spel vereist onder andere 45 GB aan opslag.

gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogy
gta the trilogySource verbinding

Plaats een reactie

ajax-loader