Hoogtepunten: 'Nieuwe Splinter Cell in ontwikkeling bij Ubisoft'


Tom Nederland plus Mark Wahlberg overheen den Uncharted-trailer

Ter ene nieuwe video praten acteurs Tom Nederland plus Mark Wahlberg overheen den gisteren uitgekomen trailer van den Uncharted-film.

Den acteurs spelen respectievelijk Nathan Drake plus Sully. Ter onderstaande video wordt nogmaals watten beeldhouwwerken uit den trailer getoond, terwijl ie tweetal ie ene plus ander vertelt overheen den filmrolletje.

Lees voorts

Resident Evil 4 VR past seksueel getinte content aan

Den virtualrealityversie van Resident Evil 4 past seksueel getinte content rondom ie personage Ashley aan.

Ashley is den dochter van den voorzitter diegene ter den spel is ontvoerd plus gered moeten wordt om hoofdpersoon Leon. Ter den oorspronkelijke spel zaten enkele seksueel getinte dialogen diegene nu zijn verwijderd.

Lees voorts

Resident Evil 4

SSD-opslag van 512 GB plus 2 TB voordat Xbox Series-consoles onthuld

Seagate brengt weldra SSD-opslagkaarten van 512 GB plus 2 TB uit voordat Xbox Series X plus S.

Op den Xbox-website is aangekondigd dat den uitbreidingskaarten weldra op alle markten te koop moeten staan. Ter november (512 GB) plus december (2 TB) willen zij ter ieder geval ter den Verenigde Staten wegschieten.

Lees voorts

"Geëxplodeerd" aanzicht van de Xbox Series S-console.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition verschijnt op 11 november, eerste trailer plus screenshots verschenen

Vanaf 11 november is den spel uitsluitend digitaal vacant voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc. Op 7 december verschijnen fysieke versies van den spel.

“Drietal iconische steden, trio epische vertellen. Speel den genredefiniërende klassiekers uit den oorspronkelijke Grand Theft Wagen-trilogie: Grand Theft Wagen 3, Grand Theft Wagen: Vice City plus Grand Theft Wagen: San Adreas”, luidt den omschrijving van den remasters.

Lees voorts

gta the trilogy

‘Remaster van plus voortzetting op Bloodborne ter den maak’

Bluepoint Games zullen werken aan zowel ene remaster van, indien ene voortzetting op FromSoftware-titel Bloodborne.

Dat claimt XboxEra Podcast-presentator Nick Baker te hebben vernomen. Baker lekte voorheen reeds onberispelijk uit dat er ene uitzetting op Ghost of Tsushima ter den maak wasgoed.

uur spaak wandelen.

Lees voorts

Bloodborne

Urenlang spelen zonder resultaten: ene zoektocht zoals dopamine?

Den afgelopen vijf schooljaar heb ik ene verandering geconstateerd ter mijn gamegedrag. Waar ik vroeger vooral zoveel mogelijk singleplayergames speelde of mijn heil ter online shooters zocht, schenkkan ik er tegenwoordig van lust wegens urenlang ter ene spel bezig te zijn zonder resultaten te behalen. Alles ter den opeenstapeling op ene kleine portie dopamine… of weliswaar iets verschillend?

Ik ga noch uitleggen watten kansrekening inhoudt plus jij reeds helemaal noch vervelen met formules – wij willen namelijk geen flashbacks zoals saaie wiskundelessen. Indien ie ja is snap jij ie concept. Ik zowel – althans, dat denk ik voordat ik mij bezighield met games indien World of Warcraft, Pokémon Go plus Diablo 2. Na honderden uren rondgehangen te hebben ter den virtuele gokhal diegene dit soort games bieden, snap ik namelijk schrede écht hoe kansrekening werkt. Met daarbij den gevolgtrekking dat ie mij noch ooit wegens den resultaten gaat… plus dat ik voortaan met ene uitgestrekte uitbouw wegens loterijen heenloop.

Lees voorts

column

Pac-Man-artiest Hiroshi Ono overleden

Ono begon ter 1979 ter Namco, voordat ie handel fuseerde met Bandai. Totdat 2013 werkte hij aan ontwerpen plus sprites voordat klassieke Bandai Namco-titels, waaronder Pac-Man, Pole Position, Dig Dug, Mappy plus Xevious.

Zijn eerste klussen wasgoed voordat den arcadegame Galaga, diegene den iconische aliens tekende plus zodoende vertrouwd worden wegens zijn sprites. Op den Japanse crowdfundingwebsite Motion Gallery wordt nu strafbaar ingezameld voordat ene documentaire diegene zijn werkgelegenheid uitlicht.

Lees voorts

Pac Man

Dbrand haalt PlayStation 5-faceplates uit verkoper

Ie Canadese handel Dbrand heeft den PlayStation 5-faceplates weliswaar uit den verkoper gehaald, nadat Sony dreigde zoals den rechter te stappen.

Dbrand kondigde rond den lancering van den PlayStation 5 staart vorig schooljaar aan custom faceplates voordat den PlayStation 5 te gaan verkopen, daar den faceplates van den console relatief gemakkelijk zijn te wegdoen.

Lees voorts

Nederlandse spel Wij Were Here Forever verschijnt ter 2022

Den ter Nederland ontwikkelde spel Wij Were Here Forever komt ter ie tweede kwartaal van 2022 uit.

Ie is den vierde spel ter den Wij Were Here-reeks, ontwikkeld om ie ter Rotterdam gevestigde Total Mayhem Games. Netwerk indien voorgaande porties betreft ie zowel hier ene coöperatieve puzzle-adventure. Den verkenners uit den eerste twee games zijn ter dit fragment gevangen ter Castle Rock, waar zij willen samenwerken met ene in-game walkie talkie wegens puzzels op te lossen.

Lees voorts

We Were Here Forever

Doelwit voordat jaarlijkse Xbox Spel Pass-groei gemist om Microsoft

Den groei van Xbox Spel Pass gaat noch zo snel indien Microsoft had gepland: ie inwonende doelwit voordat ie afgelopen fiscale schooljaar is gemist.

Dat blijkt uit ene document dat Microsoft vorige week online heeft situeren. Ter den twaalf maanden diegene eindigden 30 juni 2021 is den hoeveelheid Spel Pass-abonnees met 37,48 procent gestegen. Ie handel zelf had echter ene stijging van 47,79 procent voordat ogen.

Lees voorts

‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling ter Ubisoft’

Den ontwikkeling van ene nieuwe Splinter Cell-game zullen zijn begonnen ter Ubisoft.

Dat claimt reporter Tom Henderson te hebben vernomen van bronnen, zo meldt hij op VGC. Ie zullen ene “hoofddeel” zijn in den franchise. Den produktie van ie spel zullen nog maar nipt zijn begonnen plus er zullen dan zowel nog maar weinig details zijn. Welnu is er ene “kleine mogelijkheid” dat ie spel ter 2022 wordt onthuld.

Lees voorts

Splinter Cell

Verken den ‘Settled Systems’ ter Starfield

Bethesda heeft ene nieuwe trailer uitgebracht van Starfield, diegene draait wegens den ‘Settled Systems’.

Den trailer inhouden exclusief concept kunst van den spel. Den Settled Systems beslaat onder andere onzerzijds sterrenstelsel plus nabijgelegen gebieden diegene zichzelf ter vijftig lichtjaren rondom onzerzijds systeem vinden.

Lees voorts

Starfield

 • uncharted

  Via ene domme gamereeks indien Uncharted past ene domme actiefilm 23 oktober 2021 08:10


 • House of Ashes

  Watten spelen wij dit weekend? 23 plus 24 oktober 22 oktober 2021 17:10


 • State of play

  Sony zendt woensdag 27 oktober nieuwe State of Play uit 22 oktober 2021 16:10


 • Bovenaanzicht van HyperX Fury DDR5-geheugenmodules in een MSI MEG Unify Z690-moederbord.

  MSI verwachten 50-60 procent prijstoename voordat DDR5-geheugen 22 oktober 2021 16:10


 • Advance Wars

  Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp uitgesteld zoals voorjaar 2022 22 oktober 2021 15:10


 • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10


 • The last of us

  Hoogtepunten: HBO onthult eerste plaatje The Last of Us-serie 02 oktober 2021 09:10


 • Death Stranding

  Hoogtepunten: Kojima wilde spel met Mads Mikkelsen maken genaamd ‘Mads Max’ 04 september 2021 09:09


 • Hoogtepunten: Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november 21 augustus 2021 09:08Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader