Guerrilla over Aloy's nieuwe moves in Horizon Forbidden West


Te ie uitgebreide wetsartikel op PlayStation Blog praat den Nederlandse ontwikkelaar overheen diverse mogelijkheden watten betreft rond bewegen te den spelwereld plus moves wegens uit te voeren. Zo schenkkan Aloy nu vrij opstijgen op rotsachtig terrein, kunnen er meer robots mits mounts tweedehands wordt, schenkkan zij zwemsport, rondzweven met den Shieldwing plus met grapple points snel zoals hoger liggend gebieden heengaan.

Er wordt zowel voetlicht gegeven aan den gevechten te den spel. Zo is ie nu mogelijk wegens op ene zogenaamde werkbank wapens plus outfits up te graden. Dit ontgrendelt vervolgens weer nieuwe perks, plek voordat mods plus meer customisatie-opties. Daarnaast is den skill tree van Aloy zelf zowel helemaal aankunnen ten opzichte van ie eerste percentage.

Meer is te oplezen te ie wetsartikel op PlayStation Blog. Daarginds staan zowel diverse gifs te diegene den verschillende opties te den spel illustreren, reeds toeschijnen diegene voornamelijk uit vroeger getoonde trailers te komen. Horizon Forbidden Westelijk verschijnt op 18 schrikkelmaand 2022 op PlayStation 5 plus PlayStation 4.


 • Transformers Beyond Reality

  Transformers Beyond Reality komt dit schooljaar zoals PSVR plus SteamVR 25 oktober 2021 15:10


 • Het logo van Intel Arc

  Winactie hint zoals 825 dollar vraagprijs voordat ‘premium’ Intel Arc-videokaart 25 oktober 2021 15:10


 • Afbeelding van een Turing-chipset van Nvidia, vast gesoldeerd aan een grotere printplaat.

  Intel verwachten dat chiptekort tenminste totdat 2023 toestaan 25 oktober 2021 15:10


 • Halo Infinite

  Update: Halo Infinite-campagne uitgebreid getoond 25 oktober 2021 15:10


 • Tormented Souls komt start 2022 zoals PS4, Xbox One plus Switch 25 oktober 2021 15:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader