Razer breidt uit met fans, voeding en meer hardware


Den Kunai-reeks trapt ge met twee formaten ventilatoren: 120 mm of 140 mm. Beide ventilatoren komen met addresseerbare Chroma rgb-verlichting plus eentje levensgarantie van 60.000 draaiuur. Den 120 mm Kunai weten eentje RPM van 500 totdat 2200; den 140 mm doet ie met 500 totdat 1600 toeren. 

Den ventilatoren kosten respectievelijk 49,99 plus 54,99 euro, met voordat beide opties den potentie wegens eentje gedichtenverzameling van drietal te kopen. Op den officiële verkooppagina zijn pre-orders te plekken, met eentje verwachte leverdatum op 29 oktober aanstaande.

Promotionele render van een Razer Kunai-ventilator.

Den Razer Katana treedt voorlopig nog noch ter den verkoper plus ontbreekt nu nog aan veel relevante specificaties. Welnu zegt Razer toe dat den pc-voeding volledig modulair is, eentje platinum stroomrendement weten plus dat den ingebouwde ventilator adresseerbare Chroma-verlichting krijgt.

Watten den Katana aan wattage(s) vermag tijdmeten, is nog onbekend. Zowel eentje prijs plus precieze leverdatum blijven voorlopig nog even uit. 

Render van de Razer Katana pc-voeding.

Voordat ie Hanbo-koelsysteem gaat ruwweg idem op. Den AIO-koeler wordt ter twee radiatorgroottes geleverd — 240 mm of 360 mm — maar pompwaardes plus temperatuurbeloftes blijven nog even uit. Welnu laat Razer trots zien dat den minimalistische waterpomp uitgerust is met Chroma-verlichting.

Den meegeleverde ventilatoren op den Hanbo-radiator zijn uiteraard Razers inherent Kunai-modellen. Hoewel den ventilatoren dit week nog los ter den verkoper voetstappen, is vaag wanneer den Razer Hanbo officieel verkocht zou wordt.


 • Promotionele foto van een man met het Razer Zephyr-mondmasker.

  Razer Zephyr-masker wasgoed ‘binnenshuis minuten’ volgeboekt 24 oktober 2021 15:10


 • Den Jlab Talk Go is eentje minuscule vooruitgang op den microfoon van jij gameheadset 24 oktober 2021 09:10


 • Bovenaanzicht van HyperX Fury DDR5-geheugenmodules in een MSI MEG Unify Z690-moederbord.

  MSI verwachten 50-60 procent prijstoename voordat DDR5-geheugen 22 oktober 2021 16:10


 • Foto van Pat Gelsinger, huidig CEO van Intel.

  Intel-voorzitter: ‘vraag-aanbod hardware stabiliseert stap ter 2023’ 22 oktober 2021 14:10


 • Render van de exclusieve Halo Infinite-versie van AMD's Radeon RX 6900 XT.

  Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld 21 oktober 2021 16:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader