Winactie hint naar 825 dollar vraagprijs voor 'premium' Intel Arc-videokaart


Den Xe-HPG Scavenger Hunt laat geïnteresseerde gamers jagen op kennisoverdracht overheen den eerste reeks Intel Arc-producten. Specifieke hints zijn ter ene eerste stadium verstrooid overheen ie internet plus sociale media; den daaropvolgende antwoordfase gaat 27 oktober van start

Met den overkomst van den tweede stadium heeft Intel den spelvoorwaarden wederom geüpdatet, met meer kennisoverdracht overheen den precieze roemen. Zowel ene “Premium Intel Arc-videokaart” indien ene “Vertoning”-variant zijn onderdeel van den prijzenpoule, met nu zowel ene geschatte dollarwaarde van den verschillende roemen.

Promotioneel beeld van de eerste Intel Arc-gpu's voor gamers en content creators.

Zo zijn den honderdtal hoofdprijzen uit den zogenaamde Premium-videokaart plus ene half schooljaar Xbox Spel Pass voordat pc, samen juist voordat 900 dollar. Ie daaropvolgende prijzenpakket bestaat uit den Vertoning-kaart plus ene kwartaal Xbox Spel Pass, watten Intel op 700 dollar schat. Diegene ‘tweede prijs’ wordt tweehonderd keer vacant opperen.

Ie vergt noch veel rekenwerk wegens ie Spel Pass-abonnement van diegene roemen voltooid te voorttrekken plus ermee den vraagprijs van den videokaarten te achterhalen. Respectievelijk zullen dat pakweg 825 plus 650 dollar zijn; adviesprijzen diegene ter linie zijn met ie concurrerende aanbod van Nvidia plus AMD.

Den daadwerkelijke specificaties van beide gpu’s zijn vooralsnog onbekend. Voordien gaf Intel welnu aan dat den zwaarste Arc-gpu— vooralsnog DG2-512EU of Arc a700 verwoord — remise zullen kunnen spelen met den populaire GeForce RTX 3080 van Nvidia. Den gpu telt ter ieder geval 512 execution units plus zullen overheen 16 GB GDDR6-geheugen voorschrijven.

Overmorgen gaat den Xe-HPG Scavenger Hunt overheen op den tweede stadium, waar uiteindelijk driehonderd winnaars beloond wordt met nieuwe videokaarten van Intel. Zoals den hints plus reageren hoornschoen jij noch te zoeken; Nederlanders plus Belgen mochten toch alhoewel noch meespelen met den winactie. 


 • Close-up van een Coreliquid-koelelement van MSI.

  Oudere koelers spreiden druk mogelijk onevenredig op Alder Lake-cpu’s 25 oktober 2021 13:10


 • Promotionele render van de Razer Hanbo-koeler en Razer Kunai-ventilatoren in een game-pc.

  Razer breidt uit met ventilatoren, voeding plus meer hardware 25 oktober 2021 12:10


 • Promotionele foto van een man met het Razer Zephyr-mondmasker.

  Razer Zephyr-masker wasgoed ‘te minuten’ volgeboekt 24 oktober 2021 15:10


 • Den Jlab Talk Go is ene minuscule vooruitgang op den microfoon van jij gameheadset 24 oktober 2021 09:10


 • Bovenaanzicht van HyperX Fury DDR5-geheugenmodules in een MSI MEG Unify Z690-moederbord.

  MSI verwachten 50-60 procent prijstoename voordat DDR5-geheugen 22 oktober 2021 16:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader