BattleTag kan tijdelijk gratis worden aangepast


Normaliter kost ie strafbaar wegens den gebruikersnaam op Battle.netwerk aan te voetstappen, maar Activision Blizzard laat dit nu voorbijgaand kosteloos toe. Dit wegens ie waarheid dat Overwatch-personage Jesse McCree aanstaande dinsdag ene naamsverandering krijgt – ie personage staat vanaf dan beroemd indien Cole Cassidy.

“Nu wij ene nieuwe naam proposities, heb jou misschien zowel den behoefte wegens idem te tenuitvoerleggen”, zo meldt ie nering ter ene blogpost. “Totdat 5 november is ie veranderen van jou BattleTag kosteloos.” Eentje naamsverandering vermag via dit invulformulier aangevraagd wordt.

Te augustus liet Blizzard reeds weten dat McCree ene naamswijziging zullen krijgen. McCree is namelijk vernoemd zoals Jesse McCree, den voormalige hoofdontwerper van Diablo 4. Hij werkt noch meer ter nering nadat hij verwoord worden ter den beschuldiging van Activision Blizzard onderbrak den staat Californië. Diegene beschuldiging draait wegens den discriminatie, seksuele vreesaanjaging plusteken project diegene volgens den staat heerst op den werkvloer van ie nering. McCree vertrok samen met Diablo 4-regisseur Luis Barriga plusteken World of Warcraft-ontwerper Jonathan LeCraft. McCree worden specifiek ter den beschuldiging verwoord voordat zijn werkgedrag.


 • Ontwikkelkosten Kena: Bridge of Spirits zijn terugverdiend 25 oktober 2021 08:10


 • Ingevolge Inscryption jou van den ticket – Ron plusteken Erik Podcast 356 25 oktober 2021 07:10


 • Promotionele foto van een man met het Razer Zephyr-mondmasker.

  Razer Zephyr-masker wasgoed ‘hierbinnen minuten’ volgeboekt 24 oktober 2021 15:10


 • carrion

  Carrion nu vacant voordat PlayStation 4 24 oktober 2021 12:10


 • Payday 3

  Payday 3 speelt zichzelf uit ter New York City 24 oktober 2021 12:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader