Halloween-update voor Phasmophobia nu beschikbaar


Den Nightmare-update bevatten onder andere eentje verrassend landstreek genaamd den Maple Lodge Campsite, eentje schrijfmap van gemiddelde inhoud met picknickgebieden, tenten, eentje houten hutje plus plus spookachtig meer. Den ontwikkelaar waarschuwt dat ie den uiterst gedetailleerde schrijfmap totdat nu toe is, waardoor oudere computers lagere framerates kunnen geoefend.

Voorts wordt er viertal nieuwe spooktypes toegevoegd. Rondom Halloween hebben toneelspelers meer mogelijkheid wegens eentje van dit nieuwe spoken tegen te komen. Zij heten Onryo, The Twins, Raiju plus Obake. Voorts wordt er nu verschillende weersomstandigheden ondersteund, ook eentje nieuwe Nightmare-moeilijkheidsgraad. Den volledige patch notes zijn hier te oplezen.

Phasmophobia verscheen vorig klas op Steam Early Access plus is snel te populariteit gestegen. Te den spel willen toneelspelers met trio anderen geesten zien op te treinen met verschillende hulpmiddelen. Den spel maakt gewoonte van spraakherkenning, waarbij geesten reageren op sommige woorden. Den spel ondersteunt zowel virtual reality.

Phasmophobia

 • GeForce Now

  Pc-games nu zoals Xbox-consoles te streamen via GeForce Now 26 oktober 2021 11:10


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus inlichting op eentje rij 26 oktober 2021 10:10


 • Apex Legends

  Apex Legends seizoen 11-trailer toont nieuwe schrijfmap Storm Point 26 oktober 2021 08:10


 • Nintendo 64

  Nintendo Switch Online-uitbreiding met N64-games vandaag vacant 26 oktober 2021 08:10


 • halo

  Oude Halo-games gaan te januari 2022 offline 26 oktober 2021 08:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader