Spelers uiten frustratie over N64-games op Nintendo Switch Online


Zo wordt er gepraat overheen input liggen – waarbij ie onder defini games te lang zullen duren voordat ingedrukte schakelaars zichzelf vertalen zoals acties op ie scherm. Zowel toeschijnen sommige toneelspelers last te hebben van haperingen wanneer online wordt gespeeld – ofschoon is dit logischerwijs zowel horig van hoe was den internetconnectie van den speler is. Noch iedereen is daarnaast te spreken overheen defini grafische wendingen te spellen.

Voorts vermag er te Mario Kart 64 geen Ghost Gegevens wordt opgeslagen. Dat moest te den oorspronkelijke versie met eentje Controller Pack – eentje memory card diegene te den controller worden gedaan – maar dit is klaarblijkelijk noch aarden voordat den Switch Online-versie. Toneelspelers kunnen logischerwijs geen Controller Pack te hun Switch-controller uitvallen, plusteken zowel den replica van den N64-controller diegene Nintendo heeft uitgebracht bevatten daarginds geen opening voordat.

Zowel ondervinden toneelspelers problemen met den besturing. Zo is er geen methode wegens schakelaars verschillend te te porties plusteken is den standaard configuratie te defini games alles naast ideaal. Toneelspelers ondervinden onder andere te Sin and Punishment problemen hiermee. 

Ie uitbreidingspakket – met eentje regulier Switch Online-abonnement – is inds vandaag verkrijgbaar plusteken kost 39,99 euro vanaf schooljaar. Gamers kunnen er zowel voordat schiften wegens enig ie reguliere jaarkaart te liefhebben. Met ie uitbreidingspakket krijgen toneelspelers noch enig toegang totdat online gaming op den Switch, evenzeer den NES- plusteken den SNES-apps, maar zowel den N64- plusteken Mega Drive-apps.


 • Gran Turismo 7

  Er zitten meer dan 400 wagens te Gran Turismo 7 26 oktober 2021 16:10


 • Returnal-update laat toneelspelers hun voortgang vergankelijk opslaan 26 oktober 2021 15:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Fysieke Switch-versie GTA Trilogy vergt aparte download 26 oktober 2021 15:10


 • Foto van een Z690-moederbord van Asus met een Q-Release-moederbordknop.

  Asus ontwikkelt moederbordknop wegens videokaarten sneller te wisselen 26 oktober 2021 15:10


 • Promotionele afbeelding voor XPG Lancer DDR5-werkgeheugen.

  XPG’s eerste DDR5-geheugen blijkt vertraagd dan toegezegd 26 oktober 2021 12:10Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader