Back 4 Blood telt al meer dan zes miljoen spelers


Dat heeft ontwikkelaar Turtle Rock via Twitter aangekondigd. Den spel kwam vroeger dit maand uit op consoles plus pc plus staat sinds lancering zowel op Xbox Spel Pass, watten mogelijk zowel bijdraagt aan ie welslagen van den spel.

Back 4 Blood is ontwikkeld vanwege Left 4 Dead-maker Turtle Rock Studios. Hoewel den co-op shooter qua opzet vergelijkbaar is, introduceert Back 4 Blood ene tal nieuwe spelmechanieken. Zo werken vijanden plus omstandigheden vanaf level met ene kaartensysteem, dat toneelspelers voorafgaand aan ene traject kunnen inzien.

Verder valt ie progressiesysteem van den spel noch tijdens iedereen even was ter den smaakwaarneming, plus den ontwikkelaar heeft dan zowel vermelde dat dit mogelijk nog op den spade gaat. Back 4 Blood is verkrijgbaar voordat PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc.


 • State of Play

  Bekijk vanavond wegens 23:00 uur live den PlayStation State of Play 27 oktober 2021 15:10


 • Sackboy: A Big Adventure

  PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure komt mogelijk zoals pc 27 oktober 2021 15:10


 • the division 2

  Nieuwe The Division 2-modus lanceert ter schrikkelmaand 2022 27 oktober 2021 15:10


 • Doom Eternal

  Horde-modus nu vacant ter Doom Eternal 27 oktober 2021 15:10


 • Xbox Series X

  Omzet Xbox-hardware met 166 procent gestegen 27 oktober 2021 14:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader