Guerrilla werkt mogelijk met andere bedrijven aan nieuwe Horizon-games


Den Amsterdamse studio heeft namelijk ene vacature online staan voordat iemand diegene onderdeel wordt van ene team in den ontwikkelaar waar “uitwonend geproduceerde gameprojecten wordt overzien”. Ie gaat specifiek wegens ie “verbreden van ie Horizon-universum ter nieuwe plus spannende richtingen”.

Ie Franchise & Community Team is verantwoordelijk voordat ie managen plus uitbreiden van den Horizon-franchise. Dit hoeft natuurlijk noch enig met nieuwe games te voorvallen – Sony zullen bijvoorbeeld zowel ene speelfilm kunnen maken gebaseerd op den franchise – maar ter den vacature wordt dus welnu specifiek melding vervaardigd van gameprojecten.

Vooralsnog zijn er maar twee Horizon-games: ie ter 2017 uitgekomen Horizon Zero Dawn plus ie aanstaande Horizon Forbidden Westelijk. Beide spellen zijn ontwikkeld vanwege Guerrilla Games zelf. Forbidden Westelijk komt volgend schooljaar uit voordat PlayStation 5 plus PlayStation 4.

horizon forbidden west

 • Maak kennis met Team Galactic uit Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl 27 oktober 2021 08:10


 • METROID DREAD

  Speedrunners spelen Metroid Dread in anderhalf uur uit 27 oktober 2021 08:10


 • Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail 27 oktober 2021 08:10


 • A Quiet Place

  Spel gebaseerd op A Quiet Place ter den maak 27 oktober 2021 08:10


 • Nintendo 64

  Toneelspelers uiten frustratie overheen N64-games op Nintendo Switch Online 26 oktober 2021 16:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader