Speedrunners spelen Metroid Dread binnen anderhalf uur uit


Op speedrun.com wordt den snelste tijden bijgehouden. Samura1man staat bijvoorbeeld op 1 uur, 26 minuten plus 9 seconden plus wasgoed geruime tijdstip den snelste, maar tijdelijk is hij ingehaald ingevolge speedrunner Hardpelicn diegene er 1 uur, 25 minuten plus 21 seconden overheen deed. 

Beide speedruns zijn hieronder te bekijken, met den snelste tijdstip mits eerste. Dit records zijn trouwens voordat speelsessies waarin ie noch verplicht is wegens honderdtal procent van den items te behalen. Verwachten wordt dat den tijden exclusief maar zullen valleien terwijl speedrunners steeds meer shortcuts ter ie spel vinden.

Den Switch-game Metroid Dread ontving ene 9 op Gamer.nl: “Metroid Dread combineert den oude, vertrouwde Metroid-formule met toereikend frisse ideeën wegens den 35 klas oude reeks verfrissend leven ter te puffen. Noch voordien liet Samus zichzelf zo vloeiend gezaghebben plus is den daad zo spectaculair geweest. Den EMMI vormen ene spannende onderbreking op ie standaard verkennen, maar overheen alle onderdelen van Metroid is even wasgoed nagedacht. Optionele upgrades voegen ter den meeste gevallen echter nauwelijks watten toe plus zo vrij mits Super Metroid wil ie zowel noch wordt. Ie zijn kleine misstappen voordat ene spel diegene Metroid weer op den kaartje zet.”


 • Maak kennis met Team Galactic uit Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl 27 oktober 2021 08:10


 • Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail 27 oktober 2021 08:10


 • A Quiet Place

  Spel gebaseerd op A Quiet Place ter den maak 27 oktober 2021 08:10


 • Nintendo 64

  Toneelspelers uiten frustratie overheen N64-games op Nintendo Switch Online 26 oktober 2021 16:10


 • Gran Turismo 7

  Er zitten meer dan 400 wagens ter Gran Turismo 7 26 oktober 2021 16:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader