Death's Door komt volgende maand naar PS5, PS4 en Nintendo Switch


Ie spel van Acid Nerve kwam voorheen dit klas alreeds uit op Xbox-consoles plus pc. Te den spel verzamelen toneelspelers den zielen van vernietiging indien ene zogenaamde Crow. Mits ene ziel eenmalig wordt gestolen doorheen ene mysterieuze geveltoerist, willen toneelspelers op ene achtervolgingstocht doorheen ‘ene land waar den dood geen vat op heeft.’

Vanuit ene isometrisch perspectief vechten toneelspelers tegen monsters plus andere dieren. Tijdens den spel zijn statistieken plus vaardigheden uit te breiden plus te upgraden. Hoewel den spel vaak vergelijken Hades, benadrukt ontwikkelaar Acid Nerve dat Death’s Onderbrak geen roguelike is.

Death’s Onderbrak ontving ene 8 op Gamer.nl: “Death’s Onderbrak is ene prima doorheen Zelda geïnspireerde spel diegene ie moeten hebben van spannende (eindbaas)gevechten plus ene uitstekend opgezette wereld. Ie spel weet nergens re daarboven zijn uitgestrekte voorbeeld uit te stijgen, maar is zo solide plus voorzien van ’ene zulk goede soundtrack dat dit nooit ene serieus probleem vormt. Death’s Onderbrak heeft zelfs voldoende verrassingen te petto wegens na ie einde wieg te blijven.”


 • Star Ocean The Divine Force

  Strak Ocean The Divine Force onthuld 28 oktober 2021 08:10


 • bugsnax

  Kosteloos Bugsnax-uitbreiding komt start 2022 uit 28 oktober 2021 08:10


 • State of Play

  Bekijk vanavond wegens 23:00 uur live den PlayStation State of Play 27 oktober 2021 15:10


 • Sackboy: A Big Adventure

  PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure komt mogelijk zoals pc 27 oktober 2021 15:10


 • the division 2

  Nieuwe The Division 2-modus lanceert te schrikkelmaand 2022 27 oktober 2021 15:10Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader