Game gebaseerd op A Quiet Place in de maak


Den verhaalgedreven horrorgame wordt ontwikkeld doorheen Illogika plusteken wordt uitgegeven doorheen Saber Interactive. Illogika bestaat uit voormalige ontwikkelaars van den Rainbow Six- plusteken Far Cry-franchises.

Ie spel moeten ene origineel vertelsel bevatten met “strakheid, ontroering plusteken stuk”. Ie spel moeten ergens ter 2022 uitkomen, maar beeldhouwwerken of details overheen den precieze releasedatum of platforms zijn er nog noch.

Den films zijn geregisseerd doorheen John Krasinski, vooral vertrouwd voordat zijn rol indien Jim ter den Amerikaanse versie van The Office. Ter A Quiet Place plusteken ie voortzetting wordt den wereld geteisterd doorheen wezens met uitzonderlijk juist publiek. Wanneer mensen sound maken, komen dit moordlustige wezens op den inspiratiebron van ie sound uit.


 • Horizon Forbidden West

  Guerrilla werkt mogelijk met andere bedrijven aan nieuwe Horizon-games 27 oktober 2021 08:10


 • Maak kennis met Team Galactic uit Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl 27 oktober 2021 08:10


 • METROID DREAD

  Speedrunners spelen Metroid Dread in anderhalf uur uit 27 oktober 2021 08:10


 • Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail 27 oktober 2021 08:10


 • Nintendo 64

  Toneelspelers uiten frustratie overheen N64-games op Nintendo Switch Online 26 oktober 2021 16:10Put

Plaats een reactie

ajax-loader