Ubisoft plaagt Far Cry 6-spelers via e-mail


Ie is vrij gewoon dat – wanneer mensen daarheen hun toestemming voordat hebben gegeven – uitgevers mits Ubisofts e-mails zenden na den aanschaffen van ene spel gebaseerd op ie speelgedrag van den consument. Op diegene methode trachten uitgevers hun klanten er bijvoorbeeld aan te herinneren wegens ene spel weer op te stichten mits dat ene tijdje noch is gebeurd.

Ubisoft pakt dat onder Far Cry 6 op ene unieke methode aan. Den e-mails wordt zogenaamd verstuurd doorheen den antagonist van Far Cry 6, Anton Castillo – gespeeld doorheen Breaking Bad-acteur Giancarlo Esposito. Hij is ene dictator van ie schiereiland Yara plus toneelspelers willen daarheen mits Dani Rojas ene stokje voordat steken.

Wanneer mensen ie spel ene tijdstip noch hebben gespeeld, wordt er bijvoorbeeld ie volgende gemaild: “Hola, Rojas. Ik wil jij bedankje dat jij mij vrij spel verstrekken ter Yara. Doen ie rustig aan plus weet dat Yara ter goede handen is.” Verderop ter den mail wordt den speeltijd van den speler weergegeven. Ter ene andere mail wordt gemeld dat “ie vermakelijk wasgoed wegens jij te zien mislukken”.

Gamers reageren op internet gem op den unieke vorm van marketing diegene hier toegepast wordt. Ene gedeelte van den mensen op ie ResetEra-forum is verontwaardigd, maar ie grootste gedeelte lijkt ie koddig te vinden plus claimt dat er vooral kritiek op is omdat Ubisoft den verspiller is diegene ie heeft geprepareerd.

Far Cry 6 ontving ene 7,5 op Gamer.nl: “Far Cry 6 is ondanks alle bombarie simpelweg meer Far Cry. Den spelformule is tussentijds stokoud, maar vindt op Yara welnu ene betere balans. Met meer nadruk op gepaste crafting-elementen plus den kennis vrijheid ter speelstijlen, valt er toereikend vertier te halen uit ie schietwerk. Op veel fronten is Far Cry 6 den uitgelezene Far Cry uiteindelijk — den grootste toch — maar Ubisoft zet nergens ene revolutie ter.”


 • State of Play

  Bekijk vanavond wegens 23:00 uur live den PlayStation State of Play 27 oktober 2021 15:10


 • Sackboy: A Big Adventure

  PlayStation-game Sackboy: A Big Adventure komt mogelijk zoals pc 27 oktober 2021 15:10


 • the division 2

  Nieuwe The Division 2-modus lanceert ter sprokkelmaand 2022 27 oktober 2021 15:10


 • Doom Eternal

  Horde-modus nu vacant ter Doom Eternal 27 oktober 2021 15:10


 • Back 4 Blood

  Back 4 Blood telt reeds meer dan zes miljoen toneelspelers 27 oktober 2021 15:10Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader