Deathverse: Let It Die aangekondigd voor PlayStation-consoles


Ie spel moeten ter den voorjaar van 2022 uitkomen mits free-to-play-game plusteken wordt ontwikkeld doorheen Supertrick Games. Te ie spel nemen toneelspelers ie tegen jawel op ter strijdperk’s tegen in-game vijanden plusteken jawel. Toneelspelers gewoontes allerlei wapens plusteken geven hun inherent personage vorm.

Den ‘multiplayer survival actiegame’ speelt zichzelf be ter ene populaire realityshow ter den toekomst, dat tegelijkertijd voorkomendheid doet mits den Deathverse, ene bestemming voordat den zielen van mensen. Meer inlichting is op PlayStation Blog te oplezen. Hieronder is den eerste trailer te zien.


 • Little Devil Inside

  Nieuwe trailer van Little Devil Inside getoond 28 oktober 2021 08:10


 • Eerste screenshot van Smash Bros.-achtige spel van Warner Bros. gelekt 28 oktober 2021 08:10


 • Death's Door

  Death’s Ingevolge komt volgende maand zoals PS5, PS4 plusteken Nintendo Switch 28 oktober 2021 08:10


 • Star Ocean The Divine Force

  Strak Ocean The Divine Force onthuld 28 oktober 2021 08:10


 • bugsnax

  Kosteloos Bugsnax-uitbreiding komt start 2022 uit 28 oktober 2021 08:10



Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader