'The Banner Saga-studio werkt aan exclusieve Xbox-sidescroller'


Voordien dit maand claimde Jez Corden van Windows Central dat lopend ene podcast. Ie spel zullen den codenaam Belfry dragen, maar hij zullen voorts niets overheen ie project weten.

Tijdelijk heeft verslaggever Jeff Grubb tijdens ene Giant Bomb-show zowel bevestigd dat ontwikkelaar Stoic Studio waarlijk aan den spel werkt. Den video zit achter ene betaalmuur, maar VGC omschrijft watten Grubb heeft verteld. Den 2D-actiegame zullen daarbij soortgelijke, handgeschilderde graphics mits den The Banner Saga-games hebben.

Grubb vergeleek ie spel qua graphics met den PlayStation-game Dragon’s Crown wegens ene beeld te spades van ie uitwendig. Zowel refereerde hij zoals den Studio Ghibli-film Princess Mononoke wegens den graphics te omschrijven.

Project Belfry is vooralsnog noch officieel aangekondigd. Stoic Studio bracht afgelopen tienjaarsperiode trio positief ontvangen The Banner Saga-games uit. Ie laatste fragment verscheen ter 2018 plusteken sindsdien is noch verhelderend waar den ontwikkelaar aan werkt.


 • Riders Republic is nu verkrijgbaar 29 oktober 2021 11:10


 • Tomb Raider

  Lara Croft-tentoonstelling komt zoals Storyworld-museum ter Groningen 29 oktober 2021 11:10


 • Weird West

  Weird Westelijk uitgesteld zoals 11 januari 2022 29 oktober 2021 11:10


 • Vicarious Visions verliest naam tijdens samensmelting met Blizzard 29 oktober 2021 10:10


 • Tomb Raider

  25 klas Lara Croft plusteken Tomb Raider 29 oktober 2021 10:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader