Facebook werkt aan nieuwe vr-headset Project Cambria


Den headset moeten veel high-end features bevatten plus dan zowel eentje hoge prijs krijgen, maar veel details hierover zijn er nog noch. CEO Mark Zuckerberg toonde den headset tijdens ie Connect-evenement gisteravond.

Watten ter ieder geval verstaanbaar is, is dat gebruikers met Project Cambria via camera’s zowel den omstreken wegens zichzelf heen kunnen zien. Dat schenkkan zowel met den Quest 2, maar dat is welnu ter eentje lage resolutie.

Voorheen worden alreeds eentje Oculus Quest Voor getoond, diegene oningewijde op den televisiekanaal aangekondigde headset. Dit worden echter noch getoond plus den Cambria moeten veel duurder wordt dan den Quest-brillen.

Den bril is onderdeel van Facebooks tactiek rondom den ‘metaverse’, eentje virtuele wereld waarin mensen samen interactie hebben. Ie onderneming heeft daarnaast eentje naamswijziging ondergaan plus heet voortaan Meta. Ie Facebook-platform blijft welnu diegene naam beschermen. Trouwens is ie ter den toekomst zowel mogelijk wegens zonder Facebook-account ter te loggen op den Oculust Quest-brillen.


 • Resident evil

  Resident Evil Village-dlc wordt kosteloos 29 oktober 2021 16:10


 • Bright Memory: Infinite

  Flitsende shooter Bright Memory: Infinite verschijnt ter november op pc 29 oktober 2021 16:10


 • Outer wilds

  Outer Wilds: Echoes of the Eye is vooral meer plus moeilijker 29 oktober 2021 16:10


 • Banjo-Kazooie

  Toonkunstenaar brengt remixalbum van Banjo-Kazooie-soundtrack uit 29 oktober 2021 16:10


 • Hyrule Warriors: Age of Calamity

  Tweede Hyrule Warriors: Age of Calamity-uitbreiding nu verkrijgbaar 29 oktober 2021 16:10Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader