Nieuwe Call of Duty: Warzone-map komt op 2 december uit


Dat heeft Activision bevestigd. Op diegene datum begint zowel ie eerste seizoen van den Warzone Pacific-periode. Mensen diegene Call of Duty: Vanguard hebben krijgen 24 uur voorheen toegang.

Zoals voorheen alreeds bleek, speelt den opbergmap zichzelf over ter den Stille Zee. Op 18 november komt eentje gelimiteerde modus vacant, genaamd Operation: Flashback, waarin toneelspelers den afgelopen achttien maanden van den Verdansk-map geoefend. Toneelspelers ontvangen eentje zinnebeeld indien zij meespelen plusteken eentje geanimeerde calling card indien zij zegevieren. 

Op 24 november begint eentje Secrets of the Pacific-evenement, waarbij toneelspelers meer kennisgeving overheen den Caldera-map verkrijgen via uitdagingen ter Warzone plusteken Vanguard. Den Verdansk-map verdwijnt uiteindelijk wanneer Caldera lanceert. Op 30 november moeten “den vernietiging van Verdansk’ ingezet wordt.

Alle Operators uit Vanguard, Black Ops Cold War plusteken Modern Warfare willen speelbaar blijven. Zowel wordt alle voortgang meegenomen, alreeds wordt den XP van toneelspelers welnu zoals Military Rank 1 gereset.

Call of Duty Warzone

 • Tomb Raider

  25 klas Lara Croft plusteken Tomb Raider 29 oktober 2021 10:10


 • assassins creed

  Assassin’s Creed Infinity wordt geen free-to-play-game 29 oktober 2021 09:10


 • Twee Lara Croft-games komen zoals Nintendo Switch 29 oktober 2021 09:10


 • Facebook werkt aan nieuwe vr-headset Project Cambria 29 oktober 2021 08:10


 • Grand Theft Auto: San Andreas

  Vr-versie van Grand Theft Wagen: San Andreas komt zoals Oculus Quest 2 29 oktober 2021 08:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader