Meer afbeeldingen Warner Bros.' Multiversus gelekt


Den afbeeldingen zijn afkomstig van eentje ontwerpdocument (via Resetera), diegene verschillende aspecten van den spel spel ontmaskeren. Zo varen personages tijdens eentje kamp schade op, watten ie eenvoudiger maakt wegens zij uit den kampplaats te slaan. Ene vergelijkbaar systeem wordt tweedehands te den Super Smash Bros.-games.

Zowel zijn Wonder Woman, Gandalf uit Lord of the Rings plus Jake the Dog van Adventure Time te zien indien speelbare personages. Volgens eentje gebruiker op Discord, diegene voordien dezelfde afbeeldingen deelde, zijn zowel Rick plus Morty, Tom plus Jerry, Superman plus Shaggy uit Scooby Doo speelbaar te den spel. Garnet van Stephen Universe plus Arya uit Spel of Thrones zullen zowel wordt overwogen indien speelbare vechters.

Totdat wordt zowel verschillende kampplaats’s te beeld gebracht, waaronder Finn’s Treehouse uit Adventure Time plus Planet Swifty uit Rick & Morty. Zowel zullen den Batcame uit Batman eentje kampplaats zijn.

Multiversus lekte recent plus zullen volgens Venturebeat-journalist Jeff Grubb mogelijk eentje free-to-play brawler betreft. Warner Bros. Games zullen overwegen wegens verschillende personages indien losse dlc te verkopen, waaronder basketballer LeBron James.


 • Nacon Revolution X-controller schenkkan zichzelf noch meten met den rivaliteit 31 oktober 2021 10:10


 • Battlefield 2042

  IG Q&A: Watten wordt den shooter van ie najaar? 31 oktober 2021 09:10


 • Mark Zuckerberg naast zijn vr-avatar tijdens de onthulling van de Metaverse.

  Oculus-topman uit kritiek op Zuckerbergs visie voordat Metaverse 31 oktober 2021 08:10


 • Nintendo Switch

  Nintendo sluit kantoren te Toronto plus Californië 31 oktober 2021 07:10


 • ID Software zoekt werknemers voordat ‘langlopende iconische actieshooter’ 31 oktober 2021 07:10Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader