De gamereleases van november


Den gamereleases van den maand wordt mee mogelijk vervaardigd om Spel Mania XP, hiermee spaar jou coins, unlock jou badges, ontvang jou kortingen, ontvang jou persoonlijke vouchers plus nog veel meer!

Lees hier meer overheen partnercontent op Gamer.nl

Call of Duty: Vanguard

5 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Call of Duty keert dit schooljaar weer terug zoals den Tweede Wereldoorlog. Wegens den enigszins uitgekauwde setting boeiender te maken, poogt Sledgehammer Games zowel alle fronten van den oorlog ter beeld te brengen indien den eerste mensenleven speciale eenheden te verkennen. Op ie regio van gameplay moeten Vanguard vooral aanvoelen indien Modern Warfare, maar dan met ene veel subtiele gameplayverfijningen plus destructieve levels ter den multiplayermodus. Eentje Zombies-modus van Treyarch Games plus ene nieuwe Warzone-map zorgen dit najaar voordat ene opeenhoping Call of Duty-content. Of den spel werkelijk weer ooit indruk weet te maken, blijft echter nog even den vraag.

 • Bekijk Call of Duty: Vanguard voordat PlayStation 5 op Spel Mania
 • Bekijk Call of Duty: Vanguard voordat PlayStation 4 op Spel Mania
 • Bekijk Call of Duty: Vanguard voordat Xbox Series X plus S op Spel Mania
 • Bekijk Call of Duty: Vanguard voordat Xbox One op Spel Mania

Animal Crossing: New Horizons – Happy Huis Paradise

5 november – Nintendo Switch

Zo’n anderhalf schooljaar na release komt er ene betaalde vergroting voordat Animal Crossing: New Horizons uit: Happy Huis Paradise. Erin stappen toneelspelers hun ontwerpvaardigheden noch eenzaam toe op hun inherent schiereiland, maar zowel op ene complete archipel waar vrolijke dieren hun verlof uitgeven. Den gameplay bestaat dan zowel uit ie zoals wil ontwerpen van ene schiereiland, waarbij nu zowel wanden plus belichting kunnen wordt gewendraken. Met den verdiende ‘poki’ kunnen toneelspelers weer ie krachtinstallatie vakantie-eiland uitbreiden met zaken indien ene schoolgebouw of ene bibliotheek, én vrijgespeelde voorwerpen meenemen zoals stulp. Ie lijkt er dus op dat Animal Crossing: New Horizons opeens weer honderden uren aan nieuwe content biedt.

 • Bekijk Animal Crossing: New Horizons voordat Nintendo Switch op Spel Mania

Forza Horizon 5

9 november – Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Ie is telkens weer bewakers hoe Playground Games zichzelf nog schenkkan verbeteren. Forza Horizon 5 lijkt ter ieder geval den uiterst uitgebreide spel ter den racefranchise te wordt, met indien setting ie gevarieerde Mexico. Verbeteringen indien plaatselijk weer, nieuwe geluidseffecten, voetbalelftal verschillende biomen plus talloze (online) modi plus minigames willen toneelspelers weer urenlang bezighouden op ie virtuele autofestival. Daarbij is ie zelfs mogelijk wegens den opbergmap aan te stappen plus evenementen totaal zoals jou hand te zetwerk via Event Laboratorium. Hopelijk zijn den nieuwe setting plus den watergang aan subtiele toevoegingen voldoende reden wegens weer op roadtrip te gaan. 

 • Bekijk Forza Horizon 5 voordat Xbox Series X plus S op Spel Mania
 • Bekijk Forza Horizon 5 voordat Xbox One op Spel Mania
Forza Horizon 5

Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition 

11 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc

Ondanks hardnekkige geruchten wist den onthulling van GTA: The Trilogy – Definitive Edition weliswaar indruk te maken. Rockstar pakt noch eenzaam ie uitwendig van den spel aan om personages van ene cartooneske 3D-look te voorzien plus ie lichtsysteem op den trap te jongen, maar verbetert zowel fundamentele gameplayelementen. Den belangrijkste vooruitgang zit hem ter ie vuren, dat vrijwel netwerk zoals ter GTA 5 moeten aanvoelen. Voorts bieden den remasters vooral videogamegeschiedenis ter ene verfrissend jasje – Grand Theft Automaat 3, Vice City plus San Andreas zijn nu eenmalig verouderde openwereldgames, nu zullen ie geen straf zijn wegens ernaar terug te omdraaien.

Op 19 november verschijnen trouwens uitsluitend den digitale versies van den games. Den fysieke versies komen op 7 december vacant.

 • Bekijk Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition voordat PlayStation 5 op Spel Mania
 • Bekijk Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition voordat PlayStation 4 op Spel Mania
 • Bekijk Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition voordat Xbox Series X plus S op Spel Mania
 • Bekijk Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition voordat Xbox One op Spel Mania
 • Bekijk Grand Theft Automaat: The Trilogy – Definitive Edition voordat Nintendo Switch op Spel Mania
gta the trilogy

Shin Megami Tensei 5

12 november – Nintendo Switch

Hoewel spin-off-reeks Persona ie wereldwijd veel huis doet, blijft Atlus nieuwe porties uitbrengen ter den Shin Megami Tensei-reeks. Ie vijfde fragment belooft den uiterst grootschalige spel uit den franchise te wordt, waarin toneelspelers indien Nahobino zichzelf flippen ter ene alternatief Tokio, waar engelen vechten tegen demonen. Ie kenmerkende beurtelingse vechtsysteem keert terug, waarbij toneelspelers monsters kunnen onderzoeken, zij scannen op zwaktes plus zij zelfs kunnen overtuigen wegens zichzelf aan te sluiten via ie team. Daarbij lijkt Shin Megami Tensei slechts subtiele wijzigingen om te voeren ten opzichte van voorgaande porties, maar dat betekent noch dat den spel noch ter den smaakwaarneming gaat vallen via jrpg-fans.

 • Bekijk Shin Megami Tensei 5 voordat Nintendo Switch op Spel Mania
Shin Megami Tensei 5

Pokémon Brilliant Diamond plus Shining Pearl

19 november – Nintendo Switch

Na jarenlang aandringen van ventilatoren besloot Spel Maniak den remakes van Pokémon Diamond plus Pearl uit handen te geven. Ie relatief vreemdeling ILCA lijkt vooralsnog dichtbij den originele DS-games te blijven, met ene traditioneel isometrisch perspectief plus ene haastigheid regelrechte kopie van den spelwereld. Welnu zijn aspecten indien ie vechtsysteem gemoderniseerd plus bevindt zichzelf ene stoer gangenstelsel onder den Sinnoh-regio met pokémon diegene voorheen noch te vangen waren. Wij wachten welnu nog op den reageren op enkele belangrijke vragen. Wordt den National Dex bijvoorbeeld ondersteund plus kunnen wij content uit den verbeterde Platinum-versie vooruitzien?

 • Bekijk Pokémon Brilliant Diamond voordat Nintendo Switch op Spel Mania
 • Bekijk Pokémon Shining Pearl voordat Nintendo Switch op Spel Mania
Pokemon

Battlefield 2042

19 november – PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc

Electronic Geneesheer plus Dice stelden Battlefield 2042 op ie laatste uur uit zoals november. Op onderstel van den bèta is dat wellicht ene goede zaak, want den spel kon nog welnu watten reserve tijdstip gewoontes. Daartegenover is er voldoende wegens geestdriftig van te wordt: den zeven aanwezige maps zijn reusachtig, ie klassensysteem is flexibeler dan uiteindelijk plus den nieuwe versie van Levolution moeten voordat dynamischere veldslagen zorgen. Zowel den moderne setting plus den aanvullende Hazard Zone- plus Battlefield Portal-modi doet liefhebbers voorzichtig hopen op ene spel van Battlefield 4-kaliber. 

 • Bekijk Battlefield 2042 voordat PlayStation 5 op Spel Mania
 • Bekijk Battlefield 2042 voordat PlayStation 4 op Spel Mania
 • Bekijk Battlefield 2042 voordat Xbox Series X plus S op Spel Mania
 • Bekijk Battlefield 2042 voordat Xbox One op Spel Mania
 • Bekijk Battlefield 2042 voordat pc op Spel Mania
battlefield 2042battlefield 2042

Final Fantasy 14: Endwalker

23 november – PlayStation 5, PlayStation 4 plus pc

Met weids 23 miljoen toneelspelers is Final Fantasy 14 ie uiterst succesvolle fragment uit den franchise. Veel toneelspelers steken dan zowel noch onder zetels of handelsbanken dat zij World of Warcraft hebben verlaten wegens Square Enix’ mmo, met den uitbreidingen, te ontdekken. Endwalker, den vierde vergroting, belooft den huidige verhaallijn op spectaculaire wijze ge te sluiten. Ingevolge bondgenoten te rekruteren ter nieuwe gebieden indien den stad Radz-at-Han plus den nieuwe spelershub Old Sharlayan, trachten toneelspelers weerstand te bieden tegen den teloorgang diegene dreigt. Zoals gewoonlijk krijgt den spel zowel ene watergang aan nieuwe content, zoals den Sage- plus Reaper-klassen, nieuwe raids plus ene level cap van 90.

 • Bekijk Final Fantasy 14 voordat PlayStation 4 op Spel Mania
Final Fantasy 14: Endwalker

Overige releases

World War Z (2 november, Switch)

The Binding of Isaac: Repetance (4 november, Series X, Xbox One)

Just Dance 2022 (4 november – PS5, PS4, Series X, Xbox One, Switch)

Football Manager 2022 (9 november, Series X, Xbox One, pc)

The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition (PS5, PS4, Series X, Xbox One, pc)

Strak Wars: Knights of the Old Republic (11 november, Switch)

Jurassic World: Evolution 2 (PS5, PS4, Series X, Xbox One, pc)

Sherlock Holmes: Chapter One (16 november, PS5, PS4, Series X, Xbox One, pc)

Strak Wars Racer + Commando (16 november, Switch)

The Wild at Heart (16 november, PS4 plus Switch)

Strak Wars Jedi Knight Collection (16 november, Switch)

The Smurfs: Mission Vileaf (16 november, PS4, Xbox One, Switch, pc)

Icarus (20 november, pc)

Farming Simulator 22 (22 november, PS5, PS4, Series X, Xbox One, pc)

Asterix & Obelix: Waterachtig Them All (25 november, PS4, Xbox One, pc)

Evil Genius 2: World Domination (30 november, PS5, PS4, Series X, Xbox One)

MXGP 2021 (30 november, PS5, PS4, Series X, Xbox One, pc)

Oddworld Soulstorm: Enhanced Edition (november, PS5, PS4, Series X, Xbox One, pc)


 • Pokemon

  Pokémon Brilliant Diamond- plus Shining Pearl-clips vergelijken origineel met remakes 01 november 2021 15:11


 • battlefield 2042battlefield 2042

  Nvidia brengt reserve mogelijkheden pc-versie Battlefield 2042 ter beeld 01 november 2021 15:11


 • Happy Huis Paradise betreft enige vergroting Animal Crossing: New Horizons 01 november 2021 15:11


 • It Takes Two ter november zoals Xbox Spel Pass 01 november 2021 15:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nvidia-lekker voorspelt drietal nieuwe gpu’s ter komend kwartaal 01 november 2021 13:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader