Nvidia-lekker voorspelt drie nieuwe gpu's in komend kwartaal


Den anonieme Twitter-gebruiker is geen alombekende naam hierbinnen ie hardware-geroezemoes, maar plaatste vroeger dit schooljaar correcte voorspellingen overheen ie verschijnen van den RTX 3060-gpu plusteken diens crypto-limiet. Ene korrel zoutig is op zijn positie, maar den persoon ter kwestie is vooralsnog noch op onjuistheden betrapt.

Vorige maand gaf den Twitteraar alhoewel aan dat eentje RTX 3070 Ti, RTX 2060 plusteken eentje RTX 3090 Super op den programma zullen staan voordat aanstaande januari; vandaag worden diegene voorspelling geüpdatet, met vermoedelijke releasedata.

Revisies van den RTX 3070 (Ti) plusteken RTX 3080 ligt alhoewel langer ter ie verschiet, maar vooral den heruitgave van eentje RTX 2060 is opvallend. Staart 2020 gaf Nvidia aan den vervaardiging van den RTX 2060 (Super) compleet stilgelegd te hebben; nu zullen Nvidia den Turing-kaart alsnog weer uit den dood tenuitvoerleggen verering.

Den vernieuwde RTX 2060, ditmaal met maar liefst 12 GB aan videogeheugen, zullen volgens den lekker op 7 december onthuld én gelanceerd willen wordt. Den RTX 3070 Ti (16 GB) plusteken RTX 3080 (12 GB) verschijnen volgens den ingewijde stap op 11 januari 2022. 

Overheen eentje nieuwe RTX 3090 (Ti/Super) werden geen nieuwe details verstrekt. Geruchten wichelen alhoewel langer eentje revisie voordat Nvidia’s absolute topmodel, maar vermoedelijk is er meer vraag zoals iets minder uitbundige videokaarten — zeker nu ie mondiale chiptekort plusteken prijsinflatie voordat hardware doorheen lijkt te voorttrekken zoals ie komende schooljaar.

Nvidia heeft zelf nog geen officieel woord gerept overheen den heruitgaves van recente geruchten. Ene onthullingsevenement staat evenals nog noch op den programma, alhoewel is den mogelijkheid vitaal dat Nvidia op ter ieder geval CES 2021 (5 totdat 8 januari) meer verwittiging deelt overheen volgende GeForce-producten.


 • Nacon Revolution X-controller vermag zichzelf noch meten met den mededingers 31 oktober 2021 10:10


 • Mark Zuckerberg naast zijn vr-avatar tijdens de onthulling van de Metaverse.

  Oculus-topman uit kritiek op Zuckerbergs visie voordat Metaverse 31 oktober 2021 08:10


 • Gelekte foto van het chassis van de eerste Intel Arc-videokaart.

  Plaatje’s van eerste Intel-videokaarten voorvallen opzienbarend vormgeving 30 oktober 2021 16:10


 • Render van een Intel Core-processor, specifiek die uit de Alder Lake-generatie.

  MSI bewijst dat Alder Lake-cpu’s ter chipgrootte variëren 29 oktober 2021 14:10


 • Productafbeelding van de ASUS ROG Thor 1000W Platinum II-voeding.

  Asus breidt Thor-serie uit met meer high-end voedingen 28 oktober 2021 16:10Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader