Pas de kleuren van auto's aan in Gran Turismo 7


Kazunori Yamauchi toont plus praat te dit developer diary overheen den ‘Livery Editor’, waarmee den uiterlijk van den wagen qua uitwendig gewendraken vermag wordt. Volgens hem is dit editor veel gemakkelijker te gewoontes dan te voorgaande games.

Gran Turismo 7 komt op 4 maart 2022 uit op PlayStation 5 plus PlayStation 4. Voordien dit schooljaar worden bekendgemaakt dat toneelspelers immermeer online willen zijn wegens den spel te kunnen spelen. “Ie is eentje vereiste wegens ie cheaten tegen te gaan. Er zijn mensen diegene den savedata trachten aan te stappen, dus dat is den reden voordat den online connectie. Ie is zowel noodzakelijk voordat den singleplayercampagne. Den enige modus diegene geen internetconnectie vereist is den arcademodus, omdat dat geen effect heeft op savedata.”


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plus kennisgeving op eentje rij 02 november 2021 14:11


 • switch oled

  ‘Nintendo produceert 20 procent minder Switch-consoles wegens chiptekort’ 02 november 2021 14:11


 • Foto van de nieuwe PCIe 5.0-stroomkabel en bijbehorende 12-pins connector.

  12-pins stroomkabel blijkt weliswaar den nieuwe PCIe 5.0-standaard 02 november 2021 12:11


 • DualShock 4

  PS4-controller kapot? Zo fix jouw eentje driftende DualShock 4 02 november 2021 11:11


 • Mr. Driller Drill Land

  Mr. Driller Drill Land komt donderdag zoals PlayStation plus Xbox 02 november 2021 11:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader