PS4-controller kapot? Zo fix je een driftende DualShock 4


Wellicht herken jouw den situatie: jouw raakt den PS4-controller noch aan, maar weliswaar beweegt den camera, of ie personage te beeld loopt geheel uit zichzelf. Dat wordt zowel welnu ‘drifting’ medegedeeld. Den analoge stick van den DualShock 4-controller beweegt dan uit zichzelf, omdat er binnenin ie signaal wordt gegeven wegens dat te uitvoeren. 

Ene mogelijke oorzaak

Waar wordt dat voort veroorzaakt? Intact vaak komt dit omdat den controller werkelijk eentje ietsje vies is van te. Daarom doen jouw er terdege aan jouw controllers terdege te verzorgd. Te dit wetsartikel wordt dan zowel uitgelegd hoe jouw jouw PS4-controller schoonmaakt.

Vasthouden er trouwens rekening mee dat ie probleem zichzelf vermag blijven voordoen nadat jouw den controller schoongemaakt hebt. Overmits controllers vaak tweedehands wordt, ligt ie te den streep der verwachting dat zij kuren gaan vertonen. Mocht ie driften zichzelf na ie zuiveren nog steeds voordoen, dan is er dus iets verschillend aan den hand. Wellicht moeten jouw hem toestaan repareren plusteken verschillend is den liefste optie investeren te eentje nieuwe. Maar vantevoren kun jouw hem dus eentje keertje trachten schoon te maken.

PS4-controller zuiveren

Neem intact den controller ge met eentje microvezeldoek. Ga via den analoge stick plusteken maak hem van bovenop plusteken onder terdege schoon. Indien jouw merkt dat er watten viezigheid aan den fundament hangt, pak er dan eentje wattenstaafje onder plusteken doopsel diegene even te eentje mengsel van water plusteken isopropylalcohol. Ga nu met ie kopje via den fundament. Kom jouw plekken tegen diegene moeilijk weg te halen zijn? Dan kun diegene wellicht weghalen voort watten perslucht te usances. Vasthouden den bus op vrijwel 15 meetlint afstand van den controller plusteken kijk of ie dan lukt den vuiligheid weg te uitspuiten.

Is den klussen ermee nog steeds noch geklaard, dan kun jouw den PS4-controller openmaken. Vasthouden er dan welnu rekening mee dat jouw den garantie verliest. Verwijder den viertal schroeven achterop met eentje Philips-schroevendraaier plusteken til vervolgens zowel ie omwindsel indien den batterij opwaarts. Maak nu ie moederbord terdege schoon met datzelfde mengsel van water plusteken isopropylalcohol. Gewoonte géén perslucht, want dat vermag inclusief maar schade toebrengen.

Totdat slot is ie natuurlijk immer mogelijk den analoge sticks te vervangen. Jou moeten daarvoor welnu kunnen solderen, dus dat is noch iets dat wij iedereen aanbevelen. Daarenboven moeten jouw noch inclusief den analoge sticks, maar zowel den potentiometer (den spanningsdeler) vervangen plusteken dat kost watten tijdstip plusteken poen. Voordat den gemiddelde gamer is ie daarom gemakkelijk plusteken huis eentje nieuwe controller te kopen of dit aan eentje professional overheen te toestaan (mits ie natuurlijk noch teveel poen kost).


 • Mr. Driller Drill Land

  Mr. Driller Drill Land komt donderdag zoals PlayStation plusteken Xbox 02 november 2021 11:11


 • Nintendo Switch

  Switch-hacker Gary Bowser spreken schuldig 02 november 2021 11:11


 • Mafia Definitive Edition

  Mafia: Definitive Edition, Celeste plusteken meer zoals PlayStation Now 02 november 2021 11:11


 • Call of Duty: Vanguard

  Systeemeisen pc-versie Call of Duty: Vanguard beroemd 02 november 2021 11:11


 • Pikmin Bloom

  Pikmin Bloom nu zowel hier verkrijgbaar 02 november 2021 10:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader