Sakurai sluit een nieuwe Smash Bros.-game niet uit


Dat laat hij weten te ene vraaggesprek met ie Japanse tv-programma Famitsu, dat worden vertaald onderbrak VGC. “Ik denken noch na overheen ene voortzetting, maar ik schenkkan noch met zekerheid zeggen dat dit den laatste Smash Bros.-game is.”

Hij vervolgt: “Ik moeten mij verzinnen of wij ene Smash Bros.-game uit willen brengen plusteken ermee den potentie creëren dat wij toneelspelers teleurstellen.” Volgens Sakurai schenkkan ene Smash Bros.-game nooit meer vitaal tijdsindeling aan speelbare personages krijgen indien ie uiterst recente percentage te den reeks, Super Smash Bros. Ultimate. Ie weliswaar reeds forse tijdsindeling van diegene spel worden uitgebreid met twee toegevoegd seizoenen aan nieuwe personages.

Verderop te ie vraaggesprek meldt Sakurai: “Ik schenkkan mij noch voorstellen dat Smash Bros. geproduceerd schenkkan wordt zonder mij. Maar indien ik trouwhartig ben, zullen ik ie iemand verschillend willen permitteren doet. Ik heb dat welnu ooit geprobeerd, maar dat werkte noch. Mits wij standhouden met den reeks, willen Nintendo plusteken ik serieus bekijken hoe wij er ene welslagen van kunnen maken.”

Super Smash Bros Ultimate

 • Awesome Games Done Quick

  Games voordat Awesome Games Done Quick 2022 bekendgemaakt 02 november 2021 16:11


 • 180 miljoen mensen spelen elke maand Runeterra-games 02 november 2021 14:11


 • Schrede den tinten van automaat’s aan te Gran Turismo 7 02 november 2021 14:11


 • switch oled

  ‘Nintendo produceert 20 procent minder Switch-consoles wegens chiptekort’ 02 november 2021 14:11


 • Xbox Series X

  Xbox Series X kopen: Alle winkels plusteken verwittiging op ene rij 02 november 2021 14:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader