Switch-hacker Gary Bowser pleit schuldig


Den Canadese hacker Bowser plus partner Max Louarn, beiden piemel van eentje hackersteam genaamd Team-Xecuter, werden te 2020 opgepakt plus aangeklaagd voordat voetbalelftal misdrijven. Nintendo spande vroeger dit klas te Seattle eentje rechtszaak tegen hoen aan wegens den verkoper van modchips wegens den Nintendo Switch mee te hacken.

Te positie van eentje rechtszaak om te toestaan gaan, heeft Bowser schuldig gepleit voordat twee misdrijven verwant aan ie hacken, zo valt te oplezen op TorrentFreak. Hij biedt aan wegens 4,5 miljoen dollar te financieren aan Nintendo plus mee te promoten erop ie vinden van andere leden van zijn hackersgroep.

Ermee komen alle andere aanklachten te vervallen, maar den rechter waarschuwt dat Bowser alsnog te den strafgevangenis terecht vermag komen voordat den twee misdrijven waar hij schuldig voordat pleitte. Beide misdrijven kunnen elk maximaal vijf klas gevangenisstraf schuiven.


 • Smash Bros. Ultimate

  Sakurai sluit eentje nieuwe Smash Bros.-game noch uit 02 november 2021 16:11


 • Awesome Games Done Quick

  Games voordat Awesome Games Done Quick 2022 bekendgemaakt 02 november 2021 16:11


 • 180 miljoen mensen spelen elke maand Runeterra-games 02 november 2021 14:11


 • Schrede den tinten van automaat’s aan te Gran Turismo 7 02 november 2021 14:11


 • switch oled

  ‘Nintendo produceert 20 procent minder Switch-consoles wegens chiptekort’ 02 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader