Vr-versie GTA: San Andreas wordt door LA Noire VR-team ontwikkeld


Dat meldt UploadVR. Den webstek laat weten dat den ontwikkelaar vorig klas reeds meldde dat ie zichzelf klaar maakte voordat eentje opzienbarend project, “eentje AAA openwereldgame ter vr voordat Rockstar”. Waarna wasgoed echter nog noch vertrouwd waar den ontwikkelaar ie overheen had.

Op LinkedIn lijkt ie handelsbedrijf dit week echter duidelijke hints te geven: “Zoals op Facebook Connect worden aangekondigd werken wij aan eentje van den uiterst vlam games ter vr.” Hoewel San Andreas noch specifiek wordt verwoord, is ie schier zeker dat ie daarginds wegens gaat, daar den spel tijdens Facebook Connect worden onthuld. Ie is noch verhelderend of Video Games Deluxe den enige ontwikkelaar van den spel is.

Vorige week worden aangekondigd dat Grand Theft Automaat: San Andreas zoals Oculus Quest 2 komt. “Ontvang eentje nieuwe oogopslag op Los Santos, San Fierro plus Lasnaad Venturas plus ervaar weer of voordat ie vantevoren eentje van den uiterst iconische open werelden.” Ie is noch verhelderend wanneer den spel uitkomt.

Schrede geleden worden voorts GTA: The Trilogy – Definitive Edition onthuld, dat op 11 november digitaal op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Nintendo Switch plus pc verschijnt. Op 7 december verschijnen fysieke versies van den spel. Hierin zitten nieuwe versies van GTA 3, Vice City plus San Andreas.


 • Uncharted 3

  Naughty Dog blikt terug op tienjarig jubileum van Uncharted 3 02 november 2021 08:11


 • Modern Warfare

  Diverse details overheen Call of Duty: Modern Warfare 2 gelekt 02 november 2021 08:11


 • halo infinite

  Halo Infinite-map Streets onthuld 02 november 2021 08:11


 • Pokemon

  Pokémon Brilliant Diamond- plus Shining Pearl-clips vergelijken origineel met remakes 01 november 2021 15:11


 • battlefield 2042battlefield 2042

  Nvidia brengt toegevoegd mogelijkheden pc-versie Battlefield 2042 ter beeld 01 november 2021 15:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader