CMOS-probleem ook op PlayStation 5 opgelost


Te september gaf Sony ofschoon eentje update voordat PlayStation 4 uit waarmee dit probleem op diegene console worden opgelost. Wanneer den batterij van den inwonende uurwerk op den console op wasgoed, worden den uurwerk terug zoals nul gezet plusteken werden diverse fysieke plusteken digitale games onspeelbaar mits er geen verbinding met internet vervaardigd kon wordt. Dankzij den update is dit dus noch meer ie geval.

YouTuber Hikikomori Media is er achter gekomen dat dit nu zowel voordat den PlayStation 5 geldt – waarschijnlijk heeft Sony dit ter eentje van den recente firmware-updates opgelost. Den enige uitzondering geldt nog voordat games diegene ontgrendeld zijn via PlayStation Plus – diegene kunnen alsnog noch gespeeld wordt met eentje overledene batterij plusteken zonder internetverbinding.

Dit probleem zullen voordat den meeste gamers verder noch snel van toepassing zijn. Den batterij ter eentje console gaat vele jaren mee zelfs mits diegene op zullen treffen, zullen ie CMOS-probleem zichzelf ge voordoen mits PlayStation Network noch meer zullen is of gebruikers geen internettoegang hadden. Hoe dan zowel is den bug nu grotendeels opgelost.


 • Marvel Avengers laura bailey interview

  Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel’s Avengers gehaald 03 november 2021 11:11


 • Sol Cresta

  PlatinumGames’ Sol Cresta uitgesteld 03 november 2021 11:11


 • eFootball 2022

  Uitgestelde eFootball 2022-patch komt vrijdag uit 03 november 2021 11:11


 • Netflix

  Mobiele games vanaf vandaag speelbaar via Netflix op Android 03 november 2021 09:11


 • Psychonauts 2-patch voegt handige end-game opties toe 03 november 2021 08:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader