Dit wordt de volgende Mario-game en Bonusbaby's – Bonuslevel #69


Dit week discussiëren Lucas, Jacco plusteken Cody overheen den eerste trailer voordat GTA: The Trilogy – Definitive Edition, ie uitstel van Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, nieuwe pokémon uit eentje trailer voordat Pokémon Legends: Arceus plusteken meer! Voorts wordt den review van Mario Party Superstars uitgelaten besproken, verzorgen wij eentje berg mails plusteken komen jullie kerks Discord-antwoorden aan bod.

Hier vind jouw den podcast-tip van Jacco trouwens overheen hoe den natuur den wetenschap beïnvloedt!

Hier vind jouw den mp3

Kom gedurende onze Discord! Via dit verbinding schenkkan jouw met onzerzijds plusteken andere luisteraars kletsen overheen games plusteken den nodige onzin. Gewoon doet, is wieg! Dan schenkkan jouw zowel den Discord-vraag beantwoorden.

Wil jouw eentje vraag inzenden? Dat schenkkan! Stuurwiel eentje mailtje zoals bonuslevelcast@gmail.com, bonuslevelkast@gmail.com (met eentje K dus) EN/OF bonuslevelqast@gmail.com (met eentje Q!) plusteken wellicht waarnemen jouw jezelf terug te den volgende overdracht!

Den Bonuslevel Podcast is elke week te luisteren op diverse podcastdiensten, zoals Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts plusteken alle andere omvangrijke platformen. Vasthouden Gamer.nl/bonuslevel plusteken onze Twitter- plusteken Instagram-kanalen te den gaten voordat den laatste afleveringen.


 • bonuslevel

  Den Volwassene Mario Party Superstars Review plusteken Guardians of the Galaxy is verrassend terdege! – Bonuslevel #68 28 oktober 2021 15:10


 • bonuslevel

  Animal Crossing Rechtstreeks plusteken den prijs van ie Switch Online-uitbreidingspakket – Bonuslevel #67 22 oktober 2021 09:10


 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl Preview plusteken GTA The Trilogy – Bonuslevel #66 13 oktober 2021 16:10


 • bonuslevel

  Switch Oled Review plusteken den toekomst van Smash Bros. – Bonuslevel #65 08 oktober 2021 14:10


 • bonuslevel

  Metroid Dread gespeeld plusteken Donkey Kong-feestje – Bonuslevel #64 01 oktober 2021 14:10

Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader