PlatinumGames' Sol Cresta uitgesteld


Dat heeft ie nering aangekondigd via ene livestream. Creative director Hideki Kamiya liet weten dat den oorspronkelijke releasedatum van 9 december noch meer mogelijk wasgoed wegens problemen met den “kwaliteit” plus den “programma”.

“Wij willen onzerzijds verontschuldigen voordat ie uitstel, maar er zijn watten problemen met den programma plus den kwaliteit waar wij onzerzijds op willen uitlijnen, wegens er zo voordat te zorgen dat alles te orde is.”

Sol Cresta moeten dezelfde klassieke gameplay voortbestaan mits spirituele voorgangers Moon Cresta plus Terra Cresta. Ie spel worden vorig schooljaar mits 1 aprilgrap aangekondigd wegens PlatinumGames, maar daarna bleek ie onvervalst te ontwikkeling te zijn. Den ontwikkelaar is vertrouwd van games mits Bayonetta, Nier: Automata plus Astral Chain.

Vroeger worden bekendgemaakt dat Sol Cresta louter digitaal uitkomt op PlayStation 4, Nintendo Switch plus Steam plus 39,99 euro gaat kosten.


 • Marvel Avengers laura bailey interview

  Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel’s Avengers gehaald 03 november 2021 11:11


 • eFootball 2022

  Uitgestelde eFootball 2022-patch komt vrijdag uit 03 november 2021 11:11


 • Netflix

  Mobiele games vanaf vandaag speelbaar via Netflix op Android 03 november 2021 09:11


 • Psychonauts 2-patch voegt handige end-game opties toe 03 november 2021 08:11


 • Blizzard

  Blizzard-hoofd Jen Oneal vertrekt erbij Blizzard 03 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader