EA stelt nieuwe PGA Tour uit naar onbekende datum


Ie concern kondigde dit tijdens den bekendmaking van diens kwartaalcijfers aan plusteken deelde ie nieuwsbericht zowel op social media. Den spel stond gepland voordat ene release te den voorjaar van 2022. Ene nieuwe datum is noch gegeven, maar ie concern is van project den komende maanden meer details beroemd te maken.

Den systemen waarop ie EA Sports PGA Tour verschijnt zijn nog noch beroemd. Ie gaat echter wegens ene “next-gen golfgame” plusteken dus komt den spel hoogstwaarschijnlijk zoals PlayStation 5, Xbox Series X plusteken S plusteken pc, alreeds is ie zowel mogelijk dat ie spel op PS4 plusteken Xbox One verschijnt.

PGA Tour draait op den Frostbite-engine plusteken inhouden diverse weten golfbanen plusteken toneelspelers. EA Tiburion, dat zowel den Madden-games ontwikkelt, werkt aan ie spel. Tiger Woods schenkkan trouwens noch te den golfgame verschijnen – 2K Games kondigde start dit klas ene samenwerkingsverband met den golfer aan plusteken heeft ie alleenrecht op ie digitale evenbeeld van hem.


 • Animal Crossing: New Horizons

  Animal Crossing: New Horizons-update plots alreeds vacant 04 november 2021 09:11


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 schenken vol gas 04 november 2021 08:11


 • Marvel’s Midnight Suns uitgesteld zoals tweede tweede van 2022 04 november 2021 07:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 ondersteunt geen 120 frames vanaf tel op consoles 04 november 2021 07:11


 • World War Z

  World War Z nu verkrijgbaar voordat Nintendo Switch 04 november 2021 07:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader