MSI kondigt televisie-achtige MEG 551U 55" oled-monitor aan


Voordat pc-gamers staan nieuwe MPG Artymis-modellen centraal. Onder ie mom van ‘QD Premium Color’ introduceert MSI meer Quantum Dot-displays, zoals den MPG Artymis 273CQRX-QD plus MPG Artymis 273CQR-QD. 

Dezelfde modellen verschenen voordien dit klas mits krom wqhd-monitoren met DisplayHDR 400-certificaat, maar den QD-revisies brengen ene wijder kleurengamma. Hoeveel helderder of kleurrijker ie beeld precies wordt, verklapt MSI echter nog noch.

Den nieuwe MEG Artymis 341 Mini LED valt zowel onder ie Quantum Dot-vaandel, maar staat op zichzelf. Van dit monster is verzekerd dat ie ene DisplayHDR 1000-certificaat heeft, te danken aan ie achterliggende, plaatselijk dimbare AmLED-paneel van AUO.

Promotionele afbeelding van de MSI MEG Artymis 341 Mini LED-monitor.
Promotionele afbeelding van de MSI Optix MPG321UR-QD-monitor.

Voordat console-gamers introduceert MSI den Optix MPG321UR-QD, ene platte 4k-monitor op 144 hertz, met hdmi 2.1-aansluiting plus bijbehorende variable verversingsmogelijkheden. MSI belooft daarbij “zero latency, maar spaarde verdere details overheen diegene gelofte.

Mits verzekeringspremie biedt MSI hun inherent KVM 3.0-feature aan, waarmee den controller tweedehands vermag wordt wegens den scherminstellingen aan te stappen. Promotiemateriaal van den monitor toont aan dat dit “ontworpen voordat Xbox” is; of den functie zowel met bijvoorbeeld PlayStation-controllers werkt, is wollig.

Promotionele afbeelding van de MSI MEG 551U OLED-monitor en een nog onaangekondigd MSI MAG Trident S-systeem.

Van den 55″ omvangrijke MEG 551U is nog noch veel beroemd — overgeschreven van ie waarheid dat MSI nu zowel den woonkamer wil veroveren. Met “oled” ter den waardigheidstitel is ie verstaanbaar watten voordat schermpaneel MSI op ie oog heeft, maar overheen verdere specificaties worden nog noch gesproken. 

Welnu is ter ie promotiemateriaal ene nog onbekend Trident-systeem te zien. Den MSI MAG Trident S oogt mits ene afgeslankte pre-build, diegene met ene Xbox One X-achtig ontwerp plus gestaalborsteld aluminium aan lijkt te sluiten op den MEG 551U. Vermoedelijk zien wij zowel dat systeem noch voordat 2022 verschijnen.


 • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

  Tesla-boordcomputer weliswaar noch helemaal vergelijkbaar met PS5 04 november 2021 14:11


 • Een Grand Theft Auto-vrachtwagen met het EVGA-logo op de zijkant.

  Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen ter Californië 04 november 2021 13:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt voet voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11


 • Foto van de nieuwe PCIe 5.0-stroomkabel en bijbehorende 12-pins connector.

  12-pins stroomkabel blijkt weliswaar den nieuwe PCIe 5.0-standaard 02 november 2021 12:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nvidia-lekker voorspelt trio nieuwe gpu’s ter komend kwartaal 01 november 2021 13:11Wel

Plaats een reactie

ajax-loader