Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen in Californië


Te ie officiële statement van EVGA, te vinden op diens inherent fora, wordt gesproken overheen “marktprijzen beginnende gedurende 329,99 dollar, oplopend totdat 1959,99 dollar”. Vermoedelijk betreft dat EVGA’s complete RTX 30-aanbod, van ie RTX 3060-instapmodel totdat (watergekoelde) RTX 3090’s. 

EVGA geven daarbij aan dat men reeds afgedankt heeft welke kaartspel zoal gestolen zijn. Den serienummers zijn beroemd plus wordt ongezouten geblokkeerd te fabrieksgarantie plus verdere service. EVGA’s zogenaamde Warranty Check helpt consumenten verifiëren of hun videokaarten legitiem zijn verkregen of noch.

Productafbeelding van de RTX 3070 FTW3 Ultra-videokaart van EVGA.

Den serienummers van den gestolen kaartspel zijn vooralsnog noch meegevoeld — laat staan dat EVGA spreekt overheen ie volume van den inbraak. Welnu wordt internetpassanten getipt overheen den Californische wet, diegene voorschrijft dat ie overkopen of achterhouden van gestolen handel strafbaar is.

Voordat eventuele tips overheen den gestolen RTX 30-kaarten is ene uniek mailadres te ie leven geroepen: stopRTX30theft@evga.com. EVGA houdt verdere details overheen den inbraak voorlopig weg, waaronder zowel eventuele prestaties voordat consumenten diegene te den nabije toekomst gestolen serienummers te hun systeem steken. 


 • Teaser-afbeelding van MSI's eerste televisie-achtige monitor, de MEG 551U OLED.

  MSI kondigt televisie-achtige MEG 551U 55″ oled-monitor aan 04 november 2021 16:11


 • Foto van het nieuwe stuur in de Tesla Model S Plaid, met op het Navi 23-aangedreven infotainmentsysteem Cyberpunk 2077 draaiende.

  Tesla-boordcomputer weliswaar noch helemaal vergelijkbaar met PS5 04 november 2021 14:11


 • Promotionele foto van de MinisForum CR50-minicomputer.

  Afgekeurde PlayStation 5-chip vormt voet voordat mini-pc’s 03 november 2021 13:11


 • Foto van de nieuwe PCIe 5.0-stroomkabel en bijbehorende 12-pins connector.

  12-pins stroomkabel blijkt weliswaar den nieuwe PCIe 5.0-standaard 02 november 2021 12:11


 • Promotionele render van de GeForce RTX 2060-videokaart van Nvidia.

  Nvidia-lekker voorspelt trio nieuwe gpu’s te komend kwartaal 01 november 2021 13:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader