Jinx uit League of Legends zit nu in Fortnite


Jinx is verkrijgbaar via den Voorwerp Shop. Den toevoeging heeft verder zowel meteen ene promotionele functie: Jinx heeft ene belangrijke rol ter den volgende geanimeerde serie gebaseerd op League of Legends, genaamd Arcane. Ie eerste stukje komt ter den nacht van zaterdag op zondag online. Ie tweede plusteken derde stukje verschijnen den weken erna.

Den overkomst van ie personage is onderdeel van ene overeenkomst tussen Fortnite-uitgever Epic Games plusteken League of Legends-uitgever Riot Games. Voort diegene overeenkomst verschijnen zowel diverse Riot-games op den Epic Games Store, namelijk League of Legends, Valorant, Teamfight Tactics plusteken Legends of Runeterra. Wanneer dit games wordt geselecteerd via den Epic Games Store, willen zij welnu nog steeds lancering via Riot’s launcher.


 • animal crossing new horizons

  Dataminers voorbinden alle nieuwe items ter Animal Crossing: New Horizons 05 november 2021 09:11


 • Marvel's Avengers

  Spider-Man verschijnt staart november ter Marvel’s Avengers 05 november 2021 08:11


 • Total War: Warhammer 3

  Total War: Warhammer 3 verschijnt op 17 schrikkelmaand 2022 05 november 2021 08:11


 • Den Scapes-modus van Gran Turismo 7 bekenen 05 november 2021 08:11


 • Sony heeft Devolver Digital-aandelen gekocht 05 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader