Dataminers tonen alle nieuwe items in Animal Crossing: New Horizons


Update 2.0 kwam gisteren uit plusteken bevatten eentje opeenstapeling nieuwe items. Op dit webstek zijn den meer dan negenduizend nieuwe items te bekijken.

Den update voegt veel nieuwe elementen aan den Switch-game toe. Zo wordt onder andere ie Roost-café aan den spel toegevoegd. Den locatie bevindt zichzelf te ie museum plusteken wordt gerund voort ie personage Brewster. Voorts is ie mogelijk wegens eentje bootreis te maken met Kapp’n, diegene toneelspelers uiteindelijk tijdens eentje mysterieus schiereiland brengt. Zowel is ie schiereiland van Harvv uitgebreid plusteken is den spel op diverse omgangsvormen gebruiksvriendelijker werd.

Den Happy Huis Paradise-uitbreiding, diegene zowel mits losstaande spel gespeeld vermag wordt, is daarnaast vandaag uitgekomen. Erin ontwerpen toneelspelers eentje droomeiland voordat andere personages. Dit vergroting kost 24,99 euro, maar is kosteloos voordat mensen met eentje Nintendo Switch Online Expansion Pack.


 • Marvel's Avengers

  Spider-Man verschijnt staart november te Marvel’s Avengers 05 november 2021 08:11


 • Total War: Warhammer 3

  Total War: Warhammer 3 verschijnt op 17 schrikkelmaand 2022 05 november 2021 08:11


 • Den Scapes-modus van Gran Turismo 7 bekenen 05 november 2021 08:11


 • Sony heeft Devolver Digital-aandelen gekocht 05 november 2021 08:11


 • Forza Horizon 5

  Forza Horizon 5 bevatten claxons gebaseerd op Microsoft-franchises 05 november 2021 08:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader