Hoogtepunten: Red Dead-geruchten, gestolen videokaarten, Elden Ring


Inloggen op Facebook straks noch meer nodig op Oculus Quest

Dat worden tijdens ie Facebook Connect-evenement aangekondigd, waar zowel worden gemeld dat ie moederbedrijf achter ie socialmediaplatform Meta gaat heten.

Voorheen worden geclaimd dat iedereen vanaf 2023 met eentje Facebook-account zullen willen inloggen op eentje Oculus Quest-bril, maar dit is dus teruggedraaid. Er komen zowel andere inlogmogelijkheden vacant, nu moeten men nog aankondigen watten hier precies ander valt. Ie is daarbij zowel noch verhelderend of er eentje vervangende inlog verplicht wordt, bijvoorbeeld voordat Meta.

Lees voorts

Quest 2

Artwork van geannuleerde Valve-game Stars of Blood gevonden

Twitter-gebruiker game_obscure plaatste den artwork. Volgens den gebruiker zullen den artwork op den bedrijfsdatabase valvearchive.com te vinden zijn, waar ie nu sinds augustus 2019 staat.

Den artwork voordat dit “ruimtepiratengame” toont diverse futuristische omgevingen, mee eentje woestijn. Zowel zijn er allerlei ontwerpen voordat ruimteschepen gevonden. 

Lees voorts

Stars of Blood

It Takes Two ter november zoals Xbox Spel Pass

Den coöperatieve platformer van Hazelight Studios is op 4 november vacant voordat console, pc plus cloud, mee spinnenjachtgame Kill It With Fire. Twee dagen voordien, op 2 november, komt Unpacking zowel zoals alle drietal den platformen.

Op 9 november kunnen Xbox-, pc- plus cloud-gebruikers aan den slag met Football Manager 2022. Op dezelfde dag verschijnt Forza Horizon 5 voordat dezelfde platformen.

Lees voorts

it takes two

Op verzoek: Den moeilijkste Achievements plus Trophies aller tijden

Sinds Microsoft zij ter 2005 introduceerde op den Xbox 360 zijn zij noch meer weg te denken uit ie gamelandschap: Achievements. Zowel Sony plus Valve hebben zometeen eentje vergelijkbaar systeem geïmplementeerd op PlayStation-consoles plus Steam. Om den jaren heen zijn er eentje opeenstapeling haastigheid onmogelijke Trophies plus Achievements den revue gepasseerd. Te dit wetsartikel wordt eentje tal van diegene extreme uitdagingen op eentje rijtje gezet.

Te den rubriek Op Verzoek schrijven den stagiairs van Power Unlimited plus Gamer.nl overheen den onderwerpen diegene jij graag wil oplezen. Max van Ekelenburg plus Jari Klapwijk plekken ter elke cessie eentje nieuwe poll met viertal verschillende onderwerpen. Ie is aan den lezers wegens te defini waar zij induiken. Ie subject van dit wetsartikel is dan zowel gebaseerd op den winnaar van den vorige poll.

Lees voorts

‘Remaster van Red Dead Redemption is ter ontwikkeling’

Dat claimt Chris van Rockstar Toestemmen, waar volgens DSOgaming voorheen vaker correcte inlichting overheen Rockstar-games vandaan is gekomen. Te den Franstalige video wordt specifiek gemeld dat ie geen complete remake is, maar dat den remaster welnu visuele verbeteringen inhouden, vergelijkbaar met den volgende remaster van den Grand Theft Wagen-trilogie. Er wordt noch geweld op welke platforms den remaster zullen verschijnen.

Red Dead Redemption verscheen ter 2010 op PlayStation 3 plus Xbox 360. Den spel kreeg eentje uitzetting maar is daarna noch zoals andere platforms overgezet. Te 2018 verscheen welnu ie gezegend voortzetting Red Red Redemption 2. zullen vooruitzien.

Lees voorts

Red Dead Redemption 2

Sakurai sluit eentje nieuwe Smash Bros.-game noch uit

Dat laat hij weten ter eentje vraaggesprek met ie Japanse tv-programma Famitsu, dat worden vertaald onderbrak VGC. “Ik denken noch na overheen eentje voortzetting, maar ik schenkkan noch met zekerheid zeggen dat dit den laatste Smash Bros.-game is.”

Hij vervolgt: “Ik moeten mij uitdenken of wij eentje Smash Bros.-game uit willen brengen plus ermee den potentie creëren dat wij toneelspelers teleurstellen.” Volgens Sakurai schenkkan eentje Smash Bros.-game nooit meer vitaal tijdsindeling aan speelbare personages krijgen mits ie uiterst recente stukje ter den reeks, Super Smash Bros. Ultimate. Ie weliswaar nu forse tijdsindeling van diegene spel worden uitgebreid met twee reserve seizoenen aan nieuwe personages.

Lees voorts

Smash Bros. Ultimate

Danny Trejo-missie te vroegtijdig aan Far Cry 6 toegevoegd

Den missie ‘Dani & Danny vs Everybody’ wasgoed nog ter ontwikkeling plus moeten stap ter december uitkomen mits downloadbare content. Eentje vroege versie van den dlc worden voordien dit week echter nu aan den spel toegevoegd. Hieronder zijn plaatjes van den missie te zien.

Ubisoft heeft Waardigheidstitel Update 2 voordat Far Cry 6 uitgegeven, waarmee den missie verwijderd is. Voorts wordt er diverse bugs weggewerkt plus gebruiksvriendelijke toevoegingen gedaan. Zo is ie nu mogelijk wegens ie filmpje aan ie start van den strijd overheen te slaan. Zowel zijn er nieuwe dagelijkse plus wekelijkse uitdagingen toegevoegd. Hier is alle inhoud van den update te bekijken.

Lees voorts

Far Cry 6 Artwork

Veel details Portal-modus Battlefield 2042 onthuld

Zoals voordien nu bekendgemaakt kunnen toneelspelers ter Battefield Portal, dat onderdeel is van ie volgende Battlefield 2042, op maps uit Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 plus Battlefield 3 zelf regels voordat potjes samenstellen. Zo zijn den wapens uit den verschillende games te uitpikken, kunnen eigenschappen van toneelspelers wordt aarden plus is eentje logic editor cadeau.

Te ie wetsartikel vertelt Dice uitgebreid overheen Portal. Zo schenkkan men allerlei situaties uit oude Battlefield-games recreëren, maakt Portal tweedehands van eentje interface via eentje webbrowser plus schenkkan Portal zelfs tweedehands wordt onderbrak mensen diegene Battlefield 2042 noch hebben – men schenkkan dus zelf custom potjes maken plus diegene porties met mensen diegene den spel welnu spelen.

Lees voorts

Battlefield 2042

Vrachtlading RTX 30-videokaarten gestolen ter Californië

Eentje woordvoerder van den Amerikaanse hardware-boer EVGA gaf gisteren toe dat eentje vrachtwagen vol RTX 30-videokaarten bestolen is. Den have waren onderweg van San Fransisco zoals EVGA’s distributiecentrum ter ie zuiden van Californië.

Te ie officiële statement van EVGA, te vinden op diens inherent fora, wordt gesproken overheen “marktprijzen beginnende erbij 329,99 dollar, oplopend totdat 1959,99 dollar”. Vermoedelijk betreft dat EVGA’s complete RTX 30-aanbod, van ie RTX 3060-instapmodel totdat (watergekoelde) RTX 3090’s. 

Lees voorts

Een Grand Theft Auto-vrachtwagen met het EVGA-logo op de zijkant.

Review: Forza Horizon 5 verstrekken vol gas

Kijk jij kritisch zoals arcaderacers, dan zie jij vaak dat den ontwikkelaars voordat eentje specifieke niche uitzoeken. Dirt richt zichzelf op rally plus gymkana, FlatOut plus Wreckfest rijgen botsingen aan mekaar plus Need for Speed richt zichzelf (vaak) op straatraces plus ie vertonen van importauto’s. Vrijwel iedere ambitieuze poging wegens hieraan voorbij te gaan redt ie noch erbij dit welomlijnde titels. Den nieuwste telgen van The Crew plus Grid maakten bijvoorbeeld noch ontzettend veel indruk.

Ontwikkelaar Playground Games springt ter dat gat plus probeert met Forza Horizon den verschillende aspecten uit den autocultuur met mekaar te verbinden. Wonder bovenop wonder slaagt ie ginder keer op keer ter. 

Lees voorts

Forza Horizon 5

Gameplay plus collector’s edition van Elden Stadionring onthuld

Bandai Namco heeft eentje kwartier aan nieuwe gameplaybeelden van Elden Stadionring getoond. Zowel is den collector’s edition van ie spel getoond.

Te den gameplay, diegene van den pc-versie van den spel afkomt, wordt meer van den spelwereld getoond, tegenstelling den ‘Lands Between’. Zo zien ogen eentje Webpagina of Grace, den Bonfires van dit spel. Zowel wordt eentje gigantische draak getoond, is den toegangsbewijs van ie spel te zien plus wordt er veel gereden op eentje vos.

Lees voorts

Elden Ring

Review: Riders Republic is vooral eentje nieuwe Steep

Mits jij jij ogen samenknijpt plus eentje opbergblik op Riders Republic werpt, zie jij watten jij verwachten te zien van eentje openwereldgame van Ubisoft. Jij weet ie welnu: eentje opbergmap met icoontjes, eentje schreeuwende UI, levels plus upgrades. Diegene reflex is noch onterecht, maar Riders Republic is óók eentje hevig onderhoudende extremesportsgame diegene ie verdient gespeeld te wordt.

Te den kleurrijke plus gedetailleerde spelwereld van Riders Republic is er steevast welnu ergens iemand aan ie sleutelen aan eentje verfrissend record. Den opbergmap is weliswaar immens, maar ie voelt zelden nep jij enkel bent. Toneelspelers suizen be plus aan voorbij op ski’s of crossfietsen plus regelmatig vliegen zij ter wingsuits bovenop jij onderbrak. Jij hebt metterdaad ie sentiment ter eentje onderbrak durfals geannexeerd stukje Noord-Amerika te struinen. Dat heeft welnu watten.

Lees voorts

Riders Republic

 • Splinter Cell

  Hoogtepunten: ‘Nieuwe Splinter Cell ter ontwikkeling erbij Ubisoft’ 23 oktober 2021 09:10


 • Hoogtepunten: ‘Opvolger van den Switch komt staart 2022 of start 2023 uit’ 16 oktober 2021 09:10


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Hoogtepunten: Remasters van GTA-trilogie aangekondigd 09 oktober 2021 09:10


 • The last of us

  Hoogtepunten: HBO onthult eerste plaatje The Last of Us-serie 02 oktober 2021 09:10


 • Death Stranding

  Hoogtepunten: Kojima wilde spel met Mads Mikkelsen maken genaamd ‘Mads Max’ 04 september 2021 09:09Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader