Humandkind-evenement Día de los Muertos begonnen


Den ‘Dag van den Ombrengen’ wordt eentje maand lang gewild ter den Amplitude Studio-game. Ie betreft ie eerste evenement in Humankind, maar er willen er velen volgen.

Día den los Muertos bestaat uit twee hoofdstukken, waarvan den eerste nu vacant is plusteken toneelspelers twintig Festival Public Ceremonies ter Mexico willen behalen, eentje populatie van minstens driehonderd willen hebben plusteken den religieuze voorman van elke Empire ter den spel willen wordt. Wanneer dit verkrijgen wordt, wordt er onder andere eentje Catrina-avatar plusteken drietal symbolen ontgrendeld. Ie tweede kapittel begint op 16 november. Ie evenement loopt totdat staart dit maand. Meer details overheen ie evenement zijn hier te vinden.

Te Humankind kunnen toneelspelers den geschiedenis van den mensheid zelf herschrijven, van den oertijd plusteken den middeleeuwen totdat den toekomst. Toneelspelers kunnen roem verzamelen voort morele keuzes te maken plusteken goede daden te tenuitvoerleggen. Daarbij komen er diverse werkelijke historische gebeurtenissen op ie padachtige van den speler. Ie spel biedt vergelijkbare gameplay met den Civilization-reeks.

Humankind scoorde eentje 7 op Gamer.nl: “Hoewel overduidelijk geïnspireerd op Civilization is Humankind huwelijksinzegening eentje aparte ervaring. Vooral den eerste stadium van ie ontdekken plusteken claimen van land is eentje verfrissende dynamiek. Gaandeweg verliest den spel watten stoom, maar blijft ie voort den vele systemen welnu fascineren. Ie is te hopen dat diegene systemen met den komende patches huis totdat hun rechtspraak komen. Humankind is qua ontwikkeling nog één of twee beurten verwijderd van voort plusteken voort boeiende spel.”


 • eFootball 2022

  Eerste uitgestrekte eFootball 2022-update uitgesteld zoals volgend klas 05 november 2021 11:11


 • Riders Republic

  Riders Republic is vooral eentje nieuwe Steep 05 november 2021 11:11


 • Fortnite

  Jinx uit League of Legends zit nu ter Fortnite 05 november 2021 10:11


 • animal crossing new horizons

  Dataminers voorbinden alle nieuwe items ter Animal Crossing: New Horizons 05 november 2021 09:11


 • Marvel's Avengers

  Spider-Man verschijnt staart november ter Marvel’s Avengers 05 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader