Forza Horizon 5 krijgt 'binnenkort' in-game gebarentolk


Den gebarentolk wordt ter den spel weergegeven indien picture-in-picture plus ondersteunt zowel Brits indien Amerikaans Engels. Ermee kunnen smoren plus slechthorenden meer meekrijgen van ie vertelsel tijdens tussenfilmpjes. 

Andere toegankelijkheidsopties betreft den optie wegens tijdens offline spelen den spelsnelheid van den spel te verlagen, ie tegenstelling te verhogen, ie beeld over te stemmen op kleurenblindheid, den ondertiteling aan te voetstappen, den ruimte van menukaart’s aan te voetstappen, tekst voordat te permitteren oplezen plus bewegende achtergronden te wegdoen.

Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voordat Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. 

Sander gaf den spel ter zijn review eentje 8,5: “Forza Horizon 5 is eentje prachtige, gelaagde plus omvangrijke representatie van den globale autocultuur. Of jij nu wilt driften ter eentje opgevoerde Supra of den supersnelle elektrische Porsche Taycan op z’n staart wilt trappen, Forza Horizon 5 doet ie met verve.”


 • Sega

  Sega overweegt meer studio-overnames 07 november 2021 10:11


 • Fifa

  EA moeten mogelijk Diego Maradona wegdoen uit Fifa 22 07 november 2021 09:11


 • halo infinite

  Halo Infinite-trailer licht grijphaak uit 07 november 2021 09:11


 • Forza horizon 4

  IG Q&A: Welke spel blies jij grafisch waargenomen helemaal weg? 07 november 2021 09:11


 • Cinebar One van Teufel: weids geluidsveld met teleurstellende lokalisatie 07 november 2021 08:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader