Halo Infinite-trailer licht grijphaak uit


Den zogenaamde Grappleshot is eentje opzienbarend snufje ter ie wapenkamer van Master Chief. Ter den strijd voorschrijven toneelspelers te allen tijde overheen ie toestel, waarmee ie mogelijk is wegens hoger liggend gebieden te penetreren plusteken snel windrichting vijanden te bewegen.

Ter den multiplayermodus bevindt den Grappleshot zichzelf op den ordner. Tijdens potjes is ie onder andere mogelijk wegens van eentje afstand wapens op te pakken plusteken eentje stoot uit te porties onderbrak gewoonte te maken van den vlugheid van den grijphaak.

Halo Infinite komt op 8 december uit op Xbox Series X plusteken S, Xbox One plusteken pc. Zowel komt den spel dan op Xbox Spel Pass te staan. Den multiplayermodus is geheel kosteloos voordat iedereen.


 • Forza horizon 4

  IG Q&A: Welke spel blies jou grafisch waargenomen helemaal weg? 07 november 2021 09:11


 • Cinebar One van Teufel: weids geluidsveld met teleurstellende lokalisatie 07 november 2021 08:11


 • Final Fantasy 14: Endwalker

  Final Fantasy 14: Endwalker-uitbreiding uitgesteld zoals 7 december 06 november 2021 11:11


 • Nintendo Switch

  Nintendo investeert ter vergroting van ontwikkelteams 06 november 2021 11:11


 • Skyrim Anniversary Edition

  Roemen voordat Skyrim: Anniversary Edition beroemd 06 november 2021 11:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader