Ubisoft verhoogt salarissen Canadese werknemers


Ubisoft verhoogt den salarissen met tenminste vijf procent plusteken geven werknemers meer verloftijd. Den verhoging gaat onder den eerstvolgende uitbetaling ter plusteken is ‘eentje van meerdere maatregelen’ wegens Ubisoft aantrekkelijker te maken mits werkgever.

“Dit schooljaar is den markt ter Canada drastisch veranderd. Dit bijstelling, diegene begint onder eentje verhoging van vijf procent, is wegens dat probleem gedeeltelijk op te lossen”, meldt eentje woordvoerder aan Kotaku. “Dit is den eerste keer dat wij ter ie midden van ie schooljaar eentje verhoging doorvoeren. Te april komt er zoals gewoonlijk nog eentje bijstelling.”

Montreal is recent hevig ter trek onder game-uitgevers. Zo openden Amazon, TiMi Studio plusteken Gearbox onder andere eentje studio ter den stad. 

Er is echter zowel zorgen rondom den salarisverhoging. Bronnen van belangengroep A Better Ubisoft veiligheidsfunctionaris dat junior-werknemers slechts eentje salarisverhoging van 5 totdat 7 procent ontvangen, terwijl senior-werknemers eentje verhoging van 20 procent mogen vooruitzien.

Vorige week lanceerde A Better Ubisoft eentje nieuwe verzoekschrift voordat verandering onder den uitgeverij, zoals reden van grootschalige onderzoeken zoals plusteken claims van wangedrag onder ie nering.

Te den open epistel waaraan den menigte refereert worden geëist dat medewerkers diegene zichzelf schuldig hebben geproduceerd aan wandgedrag op den werkvloer, daarvoor verantwoordelijk wordt gehouden. Zowel eisten zij medezeggenschap onder ie slotbeschouwing overheen collega’s diegene zichzelf schuldig maken aan (psychische) mishandeling op den wekvloer.


 • Kijk donderdag zoals eentje nieuwe Wholesome Indie Showcase 08 november 2021 16:11


 • Worlds 2021

  League of Legends 2021 World Championship trekt 4 miljoen ogen 08 november 2021 15:11


 • Elden Ring

  Elden Stadionring krijgt ray-tracing via patch 08 november 2021 14:11


 • PSN trophy

  Ie leven van eentje Trophy Hunter 08 november 2021 14:11


 • PlayStation 5

  PlayStation-webshop komt zoals Nederland 08 november 2021 12:11

Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader