Rainbow Six Extraction laat twee vrienden tijdelijk gratis meespelen


Dat heeft Ubisoft aangekondigd. Elke editie van Extraction inhouden twee Buddy Pass-tokens, waarmee toneelspelers twee vrienden kunnen uitnodigen wegens kosteloos totdat veertien dagen mee te spelen. Alle voortgang diegene te diegene twee weken wordt verdiend, vermag meegenomen wanneer men zelf den spel koopt.

Zoals vroeger aangekondigd komt Extraction op 20 januari 2022 uit. Ubisoft heeft vandaag welnu aangekondigd dat den spel 39,99 euro op pc plus 49,99 euro op consoles gaat kosten. Den Deluxe Editie, waarin trio bonuspakketten voordat in-game gewoonte zitten, kost op alle platforms 10 euro meer. Daarbij ontvangt iedereen diegene zowel Rainbow Six Siege mits Extraction speelt den United Gevelbreedte-bundel, met erin viertal exclusieve gearsets. 

Totdat slot heeft Ubisoft toestaan weten dan eentje vorstelijk gedeelte van den dlc diegene uitkomt na den lancering van Extraction kosteloos wordt. Hieronder valt onder andere Maelstrom Protocol, eentje modus mij wekelijkse uitdagingen voordat den uitgelezene Rainbow Six-spelers.

Rainbow Six Extraction is eentje co-op shooter waarin toneelspelers te verschillende modi samen vechten tegen alienparasieten. Daarbij uitzoeken zij eentje Technicus uit Rainbow Six Siege met specifieke vaardigheden plus eentje uitrusting wegens vervolgens op zoek te gaan zoals den volgende doelstelling. Extraction verschijnt voordat Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plus S, Xbox One, Stadia plus pc. Den spel ondersteunt cross-play, cross-saves plus cross-progressie tussen alle platformen.


 • Starfield

  Starfield wordt te den zomer van 2022 uitgebreid getoond 11 november 2021 15:11


 • Den gedetailleerde circuits te Gran Turismo 7 11 november 2021 15:11


 • Xbox Series X

  Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit 11 november 2021 15:11


 • Metroid Prime

  ‘Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voordat Switch is gecompleteerd’ 11 november 2021 15:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk mits shooter, maar wankelt nog mits service 11 november 2021 12:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader