Grand Theft Auto-trilogie tijdelijk niet te koop op pc


Op pc wordt den gisteren uitgekomen heruitgave van den befaamde trilogie uitsluitend via den Rockstar-winkel verkocht, maar daarheen is den collectie nu zolang noch verkrijgbaar. Zowel is den Rockstar Spel Launcher hoewel nagenoeg ene hele dag offline.

Rockstar liet via social media weten dat den Launcher “zolang offline is voordat onderhoud”. Te ene vervolgtweet twee uur geleden bedankte Rockstar ventilatoren voordat hun geduld plusteken liet ie winkelbedrijf weten nog steevast bezig te zijn.

GTA: The Trilogy – Definitive Edition is sinds gisteren digitaal verkrijgbaar. Den spel is welnu te koop op PlayStation- plusteken Xbox-consoles, evenzeer Switch. Op 7 december verschijnen fysieke versies van den spel. Te den collectie zitten vernieuwde versies van Grand Theft Automaat 3, Vice City plusteken San Andreas. 


 • Unpacking

  Unpacking pakt uitstekend uit 12 november 2021 12:11


 • PlayStation 5

  Den tien uiterst gespeelde PlayStation 5-games bekendgemaakt 12 november 2021 11:11


 • Starfield

  Nieuwe artwork van Starfield getoond tijdens Skyrim-concert 12 november 2021 11:11


 • Zeven verstopte details uit den Elden Stadionring-gameplayvideo 12 november 2021 11:11


 • 1 vs 100

  ‘1 vs. 100 keert terug op Xbox’ 12 november 2021 11:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader