'Ontwikkeling heruitgave Metroid Prime voor Switch is afgerond'


Dat claimt insider Emily Rogers. Zij meldde voordien dit najaar ofschoon dat Nintendo werkte aan ene losstaande heruitgave van den GameCube-game voordat den Switch. Zij maakte daarbij noch verstaanbaar ter hoeverre den spel aankunnen wordt zoals moderne maatstaven. Verslaggever Jeff Grubb beaamde dit geruchten waarna.

Hoe dan zowel claimt Rogers nu dat den ontwikkeling van ie spel dit zomer gecompleteerd zullen zijn. “Hopelijk zien wij den complete trilogie op den Switch. Maar Prime 1 is ter ieder geval verstaanbaar over.”

Nintendo heeft nooit ene heruitgave van Metroid Prime of den complete Metroid Prime-trilogie op Switch bevestigd. Welnu heeft ie concern voordien dit klas den 2D-game Metroid Dread uitgebracht plus is Metroid Prime 4 ter ontwikkeling honingbij Retro Studios, den ontwikkelaar van den Prime-trilogie.


 • Rainbow Six Extraction laat twee vrienden zolang kosteloos meespelen 11 november 2021 17:11


 • Starfield

  Starfield wordt ter den zomer van 2022 uitgebreid getoond 11 november 2021 15:11


 • Den gedetailleerde circuits ter Gran Turismo 7 11 november 2021 15:11


 • Xbox Series X

  Fan pakt op video speciale Halo Infinite Xbox Series X-console uit 11 november 2021 15:11


 • Battlefield 2042

  Battlefield 2042 staat sterk mits shooter, maar wankelt nog mits service 11 november 2021 12:11Rivierbron

Plaats een reactie

ajax-loader