Halo Infinite-multiplayer lanceert mogelijk aanstaande maandag al


Gisteren plusteken vandaag hintten diverse insiders op Twitter dat den multiplayer aanstaande maandag alreeds lanceert, nagenoeg ene maand voordat den zoals buitenshuis gecommuniceerde releasedatum. Eén van den uiterst prominente insiders diegene van zichzelf liet horen is Nate the Hate, zowel beroemd mits NateDrake van ie ResetEra-forum. Zowel hij claimt dat den multiplayer maandag uitkomt.

Ter den Xbox Store wasgoed daarnaast code te vinden waarop den datum 15 november – verklarend aanstaande maandag – te vinden is. Diegene dag viert Microsoft zowel ie jubileum van ie Xbox-merk. Microsoft heeft den datum tussentijds weer aarden. Ventilatoren speculeren nu dat Microsoft diegene viering toegevoegd feestelijk maakt met den plotselinge lancering van den multiplayer van Halo Infinite.

Totdat slot is halo.xbox.com op ogenblik van schrijven down. Zowel ging ie Xbox Twitter-account gisterenavond offline, alreeds is dit account nu weer online. Ie ging waarschijnlijk wegens ene onjuist. Microsoft of 343 Industries hebben den geruchten rondom den multiplayer nog noch ontkend.


  • Hoogtepunten: Forza Horizon 5, Battlefield 2042, Travis Scott 13 november 2021 09:11


  • Boba Fett komt zoals Fortnite 13 november 2021 08:11


  • Assassin’s Creed-schrijver keert terug zoals Ubisoft 13 november 2021 08:11


  • gta the trilogy

    Rockstar verwijdert ‘onbedoelde computerbestanden’ uit pc-versie GTA Trilogy 13 november 2021 08:11


  • Halo 2

    Halo 2 is ene wond diegene nooit heelt 13 november 2021 08:11Informatiebron

Plaats een reactie

ajax-loader