Craften en in co-op spelen in Salt and Sacrifice


Ie voortzetting op Salt and Sanctuary is wederom ene soulslike platformer. Ter ie spel krijgen criminelen ter ie Alterstone Kingdom twee keuzes voordat hun straf: den doodstraf of ter engageren van den overheid voetstappen. Sommigen selecteren voordat dat laatste. Indien Marked Inquisitors willen zij jagen op tovenaars.

Toneelspelers kunnen selecteren uit acht verschillende schoolklassen – Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger of Sage – plusteken meespelen aan den Magebane Rite. Wegens dit ritueel wordt iemand Spellmarked, waardoor men ter ene soort staat tussen leven plusteken dood terecht komt.

Toneelspelers verkennen ter den spel lugubere dorpjes, tombes plusteken moerassen. Er zijn twintig verschillende soorten tovenaars wegens op te jagen plusteken toneelspelers hebben grijphaken wegens zichzelf snel voort te bewegen. Daarbij vermag men nieuwe wapens plusteken gereedschappen maken met Runic Medicus. Ie spel vermag eenzaam gespeeld wordt of via drop-in drop-out co-op.

Salt and Sacrifice komt ergens ter ie eerste kwartaal van 2022 uit op Epic Games Store, PlayStation 5 plusteken PlayStation 4.


 • Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

  Dataminers vinden controversiële Hot Coffee-cheat ter GTA: The Trilogy 14 november 2021 11:11


 • Battlefield 2042

  Dice publiceert omlijsting met problemen plusteken bugs ter Battlefield 2042 14 november 2021 11:11


 • Nintendo 64

  Nintendo neemt klachten overheen N64-emulatie op Switch ‘hevig serieus’ 14 november 2021 11:11


 • IG Q&A: Hoe ga jouw wegens met gamespoilers? 14 november 2021 09:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard koop jouw voordat den multiplayer 13 november 2021 13:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader