Halo Infinite-multiplayer is nu live


Microsoft kondigde dat vanavond aan tijdens ene speciale Xbox-livestream wegens ie twintigjarige jubileum van ie Xbox-merk te vieren. Er gingen den afgelopen dagen nu geruchten dat den multiplayer live zullen gaan voordat den officiële release op 8 december. Dat blijkt nu dus te trillen, nu is ie officieel welnu ene bèta.

Ie eerste seizoen van den multiplayer, genaamd Heroes of Reach, is vandaag zowel begonnen, met alle maps, modi, Academy-opties plus ene Battle Pass. Alle voortgang diegene toneelspelers romans wordt meegenomen zoals den officiële lancering op 8 december.

Den multiplayer is kosteloos voordat iedereen vacant op Xbox Series X plus S, Xbox One plus pc. Op 8 december verschijnt den complete spel, waaronder dus den singleplayercampagne valt. Dat is welnu betaalde content, nu komt ie zowel op Spel Pass te staan.


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip ter den vel van Vaas ter Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11


 • OlliOlli

  Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op 15 november 2021 14:11Put

Plaats een reactie

ajax-loader