Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt eind deze maand


Dat heeft Oddworld Inhabitants aangekondigd. Ie spel gaat 40 euro kosten, maar komt indien kosteloos upgrade bevestigd voordat mensen diegene Oddworld: Soulstorm hoewel hebben. Den spel komt uit op Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X plusteken S plusteken Xbox One.

Den Enhanced Edition moeten volgens den ontwikkelaar den gameplaymechanieken van ie spel “dramatisch verbeteren”. Zowel zijn er verbeteringen ter den audio plusteken animaties merkbaar, honingdrank verbeterde AI plusteken nieuwe content. 

Onder den nieuwe content valt ene ‘challenge modus’. Xbox-gamers krijgen daarnaast ene tal klassieke puzzellevels te spelen ter den vorm van Vykkers Labs, terwijl toneelspelers van den PlayStation- plusteken Epic Games Store-versies Toby’s Escape kunnen geoefend, wederom met ene tal puzzellevels gebaseerd op klassieke Oddworld-gameplay.

Oddworld: Soulstorm speelt zichzelf be na New ‘N Tasty plusteken draait wegens Abe’s imago indien held, plusteken zijn mogelijkheid wegens den wereld te veranderen. Den gameplay bestaat grotendeels uit platformen, maar wetenschap zowel lichte rpg-elementen. Ie spel is ene losse remake van ie oorspronkelijke Oddworld-vervolg Abe’s Exoddus, maar vertelt zowel ten dele ene verfrissend vertelsel.


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip ter den vel van Vaas ter Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11


 • OlliOlli

  Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op 15 november 2021 14:11


 • switch

  Nintendo: ‘Wij blijven Switch Joy-Cons verbeteren’ 15 november 2021 14:11


 • Elden Ring

  Elden Stadionring mengt traditie met ambitie 15 november 2021 10:11Waterput

Plaats een reactie

ajax-loader