Shin Megami Tensei 5 komt mogelijk naar pc en PlayStation 4


Dataminers hebben ter den Switch-game namelijk files gevonden waar pc plus PlayStation 4 indien platforms wordt gerefereerd. Erin zijn zowel opties te vinden wegens den resolutie plus kwaliteit van den textures plus schimmen aan te schreden – mogelijk voordat den pc-versie.

Voordien lekte den potentie van eentje pc-versie van den spel alhoewel uit via eentje opsomming van GeForce Now, waarin Shin Megami Tensei 5 worden medegedeeld. Totdat dusver zijn diverse games diegene ter den opsomming werden medegedeeld, heus aangekondigd. Officieel is Shin Megami Tensei 5 ter ieder geval noch voordat andere platforms aangekondigd plus schattig voordat Switch vacant.

Ie vijfde portie ter den langlopende reeks worden ter 2017 alhoewel aangekondigd. Te Shin Megami Tensei 5 willen Nahobino plus zijn vrienden defini watten gered moeten wordt ter eentje stervende wereld. Nahobino is eentje scholier diegene zoals eentje andere dimensie wordt getrokken plus zichzelf ter eentje post-apocalyptisch Tokio bevindt, waar engelen plus duivels oorlog voeren.


 • Bekijk wegens 19:00 uur den Xbox Anniversary Celebration 15 november 2021 17:11


 • Oddworld: Soulstorm

  Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition verschijnt staart dit maand 15 november 2021 14:11


 • Guilty Gear Strive

  Happy Puinhoop komt zoals Guilty Gear Strive 15 november 2021 14:11


 • Far Cry 6

  Kruip ter den vel van Vaas ter Far Cry 6-dlc 15 november 2021 14:11


 • OlliOlli

  Take-Two koopt OlliOlli-ontwikkelaar op 15 november 2021 14:11Inspiratiebron

Plaats een reactie

ajax-loader