Fysieke versie Kena: Bridge of Spirits vanaf vrijdag beschikbaar


Den spel komt dan lijfelijk uit op zowel PlayStation 5 indien PlayStation 4. Ie gaat wegens eentje zogenaamde ‘deluxe edition’, met erin zowel eentje stickervel, eentje digitale soundtrack, eentje digitale zilveren staf voordat ter den spel, eentje goudkleurig Rot-skin plusteken unieke Rot-hoedjes.

Kena: Bridge of Spirits kwam op 21 september ofschoon digitaal uit op PlayStation 5, PlayStation 4 plusteken Epic Games Store. Ie spel scoorde eentje 8 op Gamer.nl: “Kena: Bridge of Spirits doet weinig watten wij ofschoon noch voorheen hebben waargenomen. Doch inhouden ie spel kleine uitdagingen ter juist verteerbare omgevingspuzzels diegene even verwonderend indien frustrerend zijn. Den spel heeft alle mooie elementen van actie-avonturentitels van weleer, maar neemt helaas zowel den mindere spullen overheen. Weliswaar levert ie eentje zeer vermakelijke waardigheidstitel op met eentje aangename flow plusteken oogstrelende vormgeving.”

Kena: Bridge of Spirits

 • bonuslevel

  Pokémon Brilliant Diamond plusteken Shining Pearl review (in-progress) – Bonuslevel #71 17 november 2021 15:11


 • Big Brain Academy

  Big Brain Academy: Knappe Koppen-demo staat nu op Switch eShop 17 november 2021 14:11


 • Kingdom Come Deliverance

  Kingdom Come Deliverance is viertal miljoen keer verkocht 17 november 2021 14:11


 • Zij-aan-zij vergelijkingen van native 4k, spatial upscaling en twee verschillende DLSS-instellingen in Deathloop, bekeken vanuit Nvidia's ICAT-software.

  Nvidia lanceert beeldvergelijker ICAT 17 november 2021 14:11


 • Hellblade: Senua’s Sacrifice-patch verbetert graphics van pc-versie 17 november 2021 11:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader