Hellblade: Senua's Sacrifice-patch verbetert graphics van pc-versie


Ermee wordt den visuele verbeteringen diegene voordien reeds via eentje patch aan den Xbox Series-versie van den spel werden toegevoegd, zowel ter den pc-versie verwerkt. Ie gaat wegens realistischer ogende materialen, meer details plusteken ray-tracing, zo wordt op den Xbox-site gemeld.

Er zijn nu ray-tracing presets op verachtelijk, medium plusteken schel. “Wij hopen dat dit meer waterverplaatsing aan Helheim toevoegt plusteken vinden ie omvangrijk dat toneelspelers Senua’s avontuur weer kunnen beleven ter eentje nog meeslependere vorm.”

Den pc-versie van Hellblade ondersteunt nu zowel DirectX 11 plusteken 12. Zowel wordt Nvidia DLSS plusteken AMD FSR ondersteund. Totdat slot kunnen toneelspelers nu den functies van den schakelaars op den controller of ie toetsenbord bijstellen. Zowel zijn er presets voordat kleurenblinden.

Hellblade
Hellblade
Hellblade

 • Embracer Group wil dit fiscale schooljaar 37 studio’s overnemen 17 november 2021 11:11


 • Saints Row

  Saints Row-reboot uitgesteld zoals augustus 2022 17 november 2021 11:11


 • Call of Duty Vanguard

  Call of Duty: Vanguard-multiplayer dit weekend kosteloos speelbaar 17 november 2021 11:11


 • Switch eShop

  Vanaf ochtend par den Cyberdeals op den Switch eShop 17 november 2021 11:11


 • Pokemon lets go!

  Pokémon Go plusteken Ed Sheeran kondigen samenwerkingsverband aan 17 november 2021 10:11Waterbron

Plaats een reactie

ajax-loader